REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
20.6° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în toate zonele orașului

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în toate zonele orașului

Andreea VLAICU 12 iunie 2024 | 11:57 631

Temperaturile ridicate din ultimele zile au determinat și o înmulțire bruscă a numărului insectelor. Pe lângă faptul că sunt deranjante, acestea pot transmite multe boli. În acest condiții, Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în toate zonele orașului, cu precădere pe spațiile verzi.

Primaria Constanta a intensificat actiunile de dezinsectie in toate zonele orasului  
 
Începând de astăzi, echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor. Tratamentele se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.
 
Substanţa folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburătoare, cât și târâtoare.

Primaria Constanta a intensificat actiunile de dezinsectie in toate zonele orasului
 
Pentru ca activitatea de dezinsecție trebuie să fie derulată concomitent atât pe domeniul public, cât și privat al orașului, facem apel la cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietățile pe care le dețin, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunile municipalității.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cartierele de case nu desfășoară nimeni aceasta actiune .Sunt orase cu primari destoinici care fac o dezinsectie totală cu elicopterul . Dupa ce dispare efectul insecticidelor țânțarii din cartirele de case ocupa spatiile libere din zonele unde a avut loc dezinsectia ,iar echipele o iau de la capat. Cartierele de case au suprafete mari cu multă verdeață si pomi unde insectele sunt multe si foarte fericite. Fagadau a procedat in mod asemanator spunea ca el face dezinsectia doar in spatiile publice ,insa insectele nu cunosc acest aspect si se bucura de noile teritorii ramase libere.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279