REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
31.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Primăria Constanța a RENEGOCIAT CHIRIA cu City MALL. Cât va plăti!

Primăria Constanța a RENEGOCIAT CHIRIA cu City MALL. Cât va plăti!

Replica API 23 mai 2021 | 12:32 3842

Foarte multe direcții sau servicii din cadrul Primăriei Constanța își desfășoară activitatea în spații închiriate de la diverși afaceriști, unii destul de cunoscuți în Constanța. Unul dintre aceste spații este pe bulevardul Lăpușneanu, în clădirea deținută de Constanța Shopping City, City Park Mall, acolo unde găsim Centrul de Informare Cetățeni, pentru care municipalitatea plătește, lunar în jur de 20.000 lei plus utilitățile. Iată că, noua administrație și-a propus să facă economie în buget. A renegociat chiria cu conducerea City Mall și au ajuns la o înțelegere.

A fost înființată o comisie, la nivelul primăriei, pentru renegocierea prețului din care au făcut parte, printre alții, și viceprimarul Ionuț Rusu.

În urma discuțiilor s-a stabilit ca valoarea chiriei să fie de 8,5 euro/mp+TV, pe spațiu, timp de trei ani, costurile cu cheltuielile de întreținere să fie de 5,5 euro +TVA, tot pe trei ani. Actul adițional contractului intră în vigoare începând cu 1 iunie.

Inițial, conducerea City Mall a propus chiria pe spațiu de 10 euro/mp+TVA, însă comisia și-a menținut poziția, aceea de 8,5 euro.

Procesul verbal de renegociere a chiriei va fi votat în ședința de Consiliu Local Municipal, din 28 mai a.c.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pune mana pe coasa si taie iarba ca ne mananca serpii
6
0
Mireloooo mananci doi purcelusi de lapte la mic dejun
4
0
De ce nu desfiintati Piata Grivitii ? .Acolo ati putea construi o cladire de birouri ptr.Primarie si ati rezolva si zona ,unde str.Stefan cel Mare ar redeveni zona comerciala.
4
0
Nu stiu cum vad edilii problema, insa din punctul meu de vedere, chiria acolo ar trebui sa fie zero, pentru ca beneficiaza toata lumea, inclusiv proprietarii. Daca proprietarii isi inchipuie ca fac o afacere din asta, puteau sa puna chiria putin mai mare pentru restul chiriasilor, iar astea se reflectau in pretul produselor.
3
0
Voi credeti ca Ionut Rusu s-a facut viceprimar ca sa traiasca din salariu?
10
1
De ce nu lasati niciodata sectiunea comentarii pentru articole despre alesii locali? Le este frica sa citeasca adevarata opinie despre dansii? Sau cotizeaza la redactie?
24
0
Dezmat pe banul public ,nimic nou.
18
0
inainte de alegeri tipa vicele Cacargeanu ca se platesc chirii enorme. Acu el semneaza. USRi minciunica.
18
0
Ce renegociere e asta ma bagami-as pla in voi? Pai voi renegociati in plus si mai faceti si stire din asta? Sa va trag la mwe si voua si neamului vostru de ji godii. Mwe cu kkt la tot p n l-ul
22
4
Au negociat si acum platesc cu 3 euro plus tva mai mult. Adica 3000 euro intra in buzunarul ... ghici?
23
0
Ca de obicei aeriana..vezi ca plateste mai mut decat inainte..oricum esti neinformata si la interviuri..e jale
21
0
Autoarea articolului dezinformeaza, nu stie sa citeasca un PV pe care-l si anexeaza la articol, chiria pe urmatorii 3 ani va fi 8.5 euro pe mp, nu 8 euro pe mp.
24
0
Chiria e mai mare decat era inainte. Alta reusita a lui vc.
35
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016