REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Primăria Constanța amenajează un nou sens giratoriu la intrare în stațiunea Mamaia

Primăria Constanța amenajează un nou sens giratoriu la intrare în stațiunea Mamaia

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 00:00 3100

 Zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu va fi reconfigurată. Se vor executa lucrări complexe ce au drept scop fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. Primăria Municipiului Constanța va efectua lucrările etapizat. Zona carosabilă va fi extinsă, se vor monta borduri pentru delimitare și se va construi un hub pentru transportul în comun. Proiectul a fost realizat în baza studiilor de trafic și are ca priorități fluidizarea traficului rutier și pietonal, precum și siguranța participanților la trafic.

 

Primaria Constanta amenajeaza un nou sens giratoriu la intrare in statiunea Mamaia

”De precizat că resistematizarea va cuprinde întreaga zonă situată în apropierea hotelurilor „Oxford” și „Dobrogea”. Practic, va fi relocat sensul giratoriu din jurul fântânii arteziene în formă de păpădie, aceasta urmând a fi păstrată, dar reîncadrată într-o zonă nouă de spațiu verde. De asemenea, va fi reabilitată și zona cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Aurel Vlaicu. Proiectul este unul complex și este corelat cu reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu. Reconfigurarea este inclusă în planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Finalizarea lucrărilor este programată înaintea începutului sezonului estival, dacă condițiile meteorologice vor fi prielnice.

Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.”au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot ati avut ideea asta cu prostia asta noua de sens ...de ce nu puneti si politia la fata locului ca astia de vin din mamaia spre carrefour nu dau prioritate celor din sens , deci iar o mare realizare in siguranta in trafic ca stam pe loc in blocaje peste tot. Ati reusit sa cresteti poluarea in oras cu modificarile voastre
0
0
Orasul e varza , terminati ce ati inceput , nu e strada fara santier pe care nu se lucreaza ! Sunteti pe dinafara cu tot , orasul arata ca dupa bombardament ! RUSINE PRIMAR , PRIMARIE , V A FACETI DE RAS !
1
0
Bai baieti, aia era singura zona din oras care a scapat de ideile marete venite de la primarie. Singura zona in care se circula binisor. Acum o sa fie jale si acolo. Dar nu e mai bine sa fie toate bulevardele cu sens unic? Toate strazile cu sens unic? Oricum ne trebuie GPS sa mergem prin oras. Si eventual sa inceapa schimbarea bordurilor si Vlaicu. Si taierea copacilor. Si ce mai vreti voi aia de la primarie ca tot va doare la ceafa de orasul asta.
4
1
Este a treia oara când citesc un articol cu acest subiect, la fel de vag ca și precedentele. Poate ne arătați o schiță, o idee cum va arata. Dacă va fi o idee la fel de isteață ca porcăria de la Lidl Delfinariu mai bine nu schimba nimic.
5
1
Studii de trafic se tot fac si tot p***t se circula. Pe Tomis, unde e sens unic circula cine vrea pe banda de autobuz, accesul spre liceul Carol da peste cap toata circulația, nu vezi picior de politist. Ar fi trebuit sa se faca un test cu Lapusneanu, vedem cum iese si dupa continuati cu celelalte bulevarde. Așa e varza tot orasul. In intersesctia de la City se toarna beton zilnic si se sparge a doua zi. Pe Mircea, la Fantasio, se scot bordurile noi să se pună ce, alte borduri. Daca nu e politie pe strazi nu se rezolva nimic, ar trebui ca toti cei de la rutiera si agentii de ordine publica sa treaca la primarii. Pierd pensia speciala, dar asta e, o să fie o singura coordonare
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677