REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Primăria Constanța ar putea avea PROPRIUL SEDIU

Primăria Constanța ar putea avea PROPRIUL SEDIU

Replica API 27 mai 2021 | 00:35 3751

Primăria Constanța, după cum se știe, nu are un spațiu propriu adecvat desfășurării activităților aparatului de specialitate, fiind găzduită, printr-un contract de comodat, de Consiliul Județean în una din laturile Palatului Administrativ din Bd. Tomis nr. 51. Direcțiile au fost răspândite în tot orașul, pe Ecaterina Varga, la City Mall, pe Amzacea ori în Piața Ovidiu, iar cetățenii sunt nevoiți să facă drumuri suplimentare dacă au nevoie de mai multe servicii simultan. Nevoia de a concentra toate serviciile într-o singură locație pentru a diminua timpii alocați transportării documentelor sau soluționării cererilor și de a asigura angajaților condiții optime de lucru, dar și ținând cont de administrația locală plătește sume exorbitante pe chirii, edilul Vergil Chițac a luat decizia de a demara procedurile pentru achiziția unui spațiu propriu sau, de ce nu, să construiască unul.

În acest sens, va aduce în atenția consilierilor locali, în ședința de mâine, 28 mai, oportunitatea achiziționării sau construirii unui spațiu necesar desfășurării activității tuturor departamentelor.

click pe poză

Reamintim că, în ultimii 12 ani, Primăria a cheltuit sume exorbitante pentru plata chiriilor pentru spațiile în care funcționează serviciile administrației locale. Vorbim despre contracte încheiate încă din anul 2008 cu diverși afaceriști din Constanța, oameni politici, chiar. Așa se face că cei din anturajul vechilor conduceri au supt zeci de mii de euro lunar din bugetul Constanței.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU MAI CENZURATI COMENTARIILE! Anuntati primaria ca este cazul sa treaca la digitalizare, nu au nevoie de asa de multi angajati. Se pot restrange, nu au nevoie nici sa plateasca acele chirii si nici sa construiasca un sediu nou, tot din banii contribuabililor.
1
1
uite unde se duc banii, banii sunt bagati aiurea fara sa aduca profit, si primaria daca nu are spatii sa ia de la RADPP, ca sa nu mai plateasca aiurea
7
0
Pare om mare. O sa ramana in istorie alaturi de comanescu.
5
3
Scrieti cati bani a platit primaria Cta pentru chirii pe an pana acum,dati cifre pt ca astea vobesc mai clar decat fraza"sume exorbitante".
10
0
SA FACA PE TERENURILE RETROCEDATE DE MAZARE LUI BORCEA
15
0
Si Beciu are
4
0
Are Comanescu spatiu de inchiriat, nu-i asa ?
17
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436