REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Primăria Constanța continuă igienizarea spațiilor verzi din oraş

Primăria Constanța continuă igienizarea spațiilor verzi din oraş

Replica API 19 octombrie 2021 | 23:53 937

Echipele firmelor responsabile de îngrijirea spațiilor verzi din Constanța, alături de beneficiarii venitului minim garantat și persoanele care prestează muncă în folosul comunității cosesc, greblează, plivesc și prășesc florile și arbuștii, udă suprafețele verzi și tund gardul viu. Resturile vegetale sunt încărcate și transportate, în așa fel încât spațiile verzi să fie curate și să poată fi folosite în siguranță.

În ultima săptămână, echipele au intervenit în parcul Tăbăcărie, parcul Arheologic, pe faleza Cazino, pe taluzul de la plaja Modern, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Ferdinand, strada Soveja, Bulevardul I.C. Brătianu, strada Traian, bulevardul 1 Mai și 1 Mai vechi în cartierele: Tomis III, Tomis Nord, Faleză Nord, Inel II și Poarta 6.

Atât în parcuri, cât și în cartiere, arborii uscați, crengile rupte și uscate sunt tăiate pentru a preveni eventuale accidente provocate de prăbușirea acestora. De asemenea, pentru că a venit toamna, în scurt timp, va începe plantarea arborilor pe aliniamentele stradale, în zona intersecțiilor și în parcuri.

Pentru că munca echipelor este îngreunată de multe ori de mașinile parcate pe trotuare, se face apel la constănțeni să nu mai staționeze la o distanță foarte mică de zonele în care este plantat gard viu pentru a nu face dificilă îngrijirea acestuia. De asemenea, constănţenii sunt sfătuiţi să nu se expună pericolelor parcând în dreptul pomilor uscați sau înclinați.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot cu patura se cara frunzele , ca in primu razboi mondial ? Vai de capu vostru de inapti.
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436