REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
32.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Primăria Constanța, demersuri la GUVERN pentru preluarea Portului Tomis și a Lacului TĂBĂCĂRIE

Primăria Constanța, demersuri la GUVERN pentru preluarea Portului Tomis și a Lacului TĂBĂCĂRIE

Replica API 23 mai 2021 | 23:23 2242

Primăria Constanța solicită Guvernului, prin Ministerul Transporturilor, trecerea Portului Tomis din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Constanța, fiind considerat bun de interes local. După preluare, va fi utilizat în vederea demarării lucrărilor de reabilitare. Totodată, primăria solicită Guvernului, prin Ministerul Dezvoltării, preluarea Lacului Tăbăcărie, tot pentru reabilitare.

Dacă Guvernul va răspunde afirmativ, predarea se va face pe bază de protocol încheiat între Guvern și municipiul Constanța, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a actului administrativ.

În vederea demarării lucrărilor de reabilitare a Portului Tomis, Municipiul Constanţa trebuie să fie titularul dreptului real asupra imobilului.

Consilierii vor supune la vot, în ședința din 28 mai, proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare trecerii imobilului ”Port Tomis” din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în domeniul public al municipiului Constanța

Tot pe 26 mai, consilierii vor vota și proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare trecerii imobilului “Lac Tăbăcărie” din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în domeniul public al municipiului Constanța

Mirela PASCAL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pzdist batran, nu mai da in continuu mesaje ca ne-ai capiat.
1
0
Cand va fi pe mana lor, ne vor taia bilet de intrare. Ma bazez ca afirmatii pe ce au facut in Constanta pana acum. Dragnea cu Belina este pistol cu apa.
8
8
Si-a dorit portul si asta i-a adus sfarsitul lui R.Mazare pentru ca acolo sunt alte manevre.
9
1
ce planuri mai aveti? un cartier rezidential mai bengos asa?
15
3
Cu bani de la noi. Sa vezi acum taxa de lac, taxa de agrement,etc...
16
5
cand PSd isi dorea lucrul aceste, PNl striga HOTII, acum ei sunt ohitii? si au dat seama cat banet poti sa furi din port? ce zdrentze
18
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016