REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
23.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Primăria Constanța: Parcul Tăbăcărie va avea sistem de irigații pentru spații verzi

Primăria Constanța: Parcul Tăbăcărie va avea sistem de irigații pentru spații verzi

Andreea VLAICU 11 septembrie 2024 | 13:19 801

Primăria Municipiului Constanța, titular al proiectului : “Amenajare sistem de irigat spații verzi în parc Tăbăcărie – Lot 1, Lot 2, Lot 3”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Parc Tăbăcărie – Lot 1, Lot 2, Lot 3, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Primaria Constanta: Parcul Tabacarie va avea sistem de irigatii pentru spatii verzi

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanța, zilnic,     între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primăria gândește numai proiecte de tocat banii inutil. S-a cheltuit o căruță de bani pe sistemul de irigații de lângă City și se udă mai ales pe ploaie un mic sector, aleile sunt tot timpul pline de apă care miroase rău, trecătorii sunt stropiți, puținii arbori care rămân după plantările nechibzuite putrezesc în bălți. Nu era mai bine dacă gândeați un proiect fără instalații de irigat sau iluminat costisitoare care distrug puținii arbori maturi. Mai bine plantați arbori sau alte plante rezistente la secetă care se întrețin singure fără o droaie de oameni. În loc de irigații mai bine gândiți un sistem de drenaj, după ploaie o parte din parc este inundată.
0
0
Ce mic e parcul...Dar spatiile din spate la z9diac nu sunt parc..Tot maidanul dr la zodiac la pavilion nu e parc...Halal hotie...
0
0
am uitat, pe lapusneanu sint montate furtune ptr udat, dar nu sint racordate nicaeri, se uda cu cisterna din cind in cind, mai ales dupa ploaie. iata cum se cheltuie banii orasului si mai vrem si 50 000 000 de euro imprumut!
1
0
parcul a avut sistem de irigatii. lasa-ti minciunile ptr tata fleoarta.
1
0
Propunem ca primarul Chitac sa deratizeze si Directia Generala de Urbanism, de toate babele senile care nuvor sa iasa la pensie si emit autorizatii mizerabile, care pun viata cetatenilor in pericol. De ce sunt platite din banii publici, banii cetatenilor aceste mediocritati ?
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166