REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primăria Constanța pune în consultare publică PUZ Tomis I şi Tomis II

Primăria Constanța pune în consultare publică PUZ Tomis I şi Tomis II

A.F. 9 august 2023 | 00:00 1089

Având în vedere demersul de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism elaborare PUZ TOMIS I - TOMIS II inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice celor 2 cartiere, accesând următorul link: https://forms.gle/c7MfHeySQLCpaPVF8.

Primaria Constanta pune in consultare publica PUZ Tomis I si Tomis II

Chestionarul se adresează atât locuitorilor cartierelor Tomis I și Tomis II, cât şi celor interesaţi de această zonă.

,,Documentația PUZ are ca obiectiv principal propunerea unei zonificări funcționale în teritoriul situat între Str. Ion Rațiu, Str. Poporului, aleea de acces la imobilele cu fața spre Bd. Alexandru Lăpușneanu, Str. I.G. Duca, Str. Constantin Brătescu, Str. Jupiter, Str. Mercur, Str. Dacia, Str. Decebal, Str. Ștefan Mihăileanu, Str. Sabinelor, Str. Zorilor, Str. Tudor Vladimirescu, Str. Miron Costin, limitele cadastrale ale loturilor cu front la Bd. Mamaia, Str. Eroilor și limitele cadastrale ale loturilor cu front la Bd. Mamaia, în vederea actualizării și agrementării reglementărilor urbanistice în acord cu tendințele de dezvoltare ale zonei și cu dezideratele locuitorilor.

Răspunsurile sunt anonime și vor contribui la procesul de actualizare a Planului Urbanistic Zonal Zona Tomis I-II realizat de Agorapolis pentru Beneficiarul Primăria Municipiului Constanţa.

În prezent, documentația PUZ Zona Tomis I-II se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ.

Chestionarul se poate completa până la data de 31 august 2023. Adresa de contact pentru sugestii şi întrebări: office@agorapolis.ro," au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai deschideti cresa aia din Tomis 1 ??? intra fi'miu in clasa zero si voi tot dati cu glet
1
0
Nu v-ati prins se vrea revitalizarea si cresterea mobilitatii banului public spre buzunarele bugetarilor amarati ce dirijeaza administrarea orasului.Adica se vor scoate TOATE bordurile si asfaltul trotuarelor inlocuindu-se cu borduri si dale smart ....aducatoare de parandarat !
2
0
asta e vrajeala, vrea un barosan sa mai tranteasca vreu un blok,,,turn maine poimaine..poate in parc pe mircea sau la delfinul?? firati ai drakuu de cor vee..
3
0
Cartierele astea au ramas prea linistite si cu ptea mult spatiu verde ! Dar oare, nu ar putea ramane exact asa cum sunt in ziua de azi ?!?
3
0
Si de ce a fost atat de greu sa ne explicati in doua vorbe ce inseamna “zonificarea functionala” concret pe intelesul omului obisnuit ca nu se intelege nimic din articol; se poate doar banui ca dezvoltatorii au pus ochii pe zonele astea cu multe spatii verzi si pregatesc terenul iar primaria asteapta primul cutremur mai mare sa vada ce mai ramane
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510