REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primăria Constanța se înnoiește cu 19 mașini în leasing!

Primăria Constanța se înnoiește cu 19 mașini în leasing!

Andreea VREJOIU 9 mai 2023 | 00:00 2399

Primăria municipiului Constanța a lansat în cursul anului 2022 o procedură de licitație ce viza achiziția mai multor autoturisme, în sistem leasing operațional pe o durată de 48 de luni. Recent, au fost atribuite toate loturile aferente licitației, câștigători fiind desemnate 2 societăți din țară, fiind vorba despre Center Tea & CO SRL din județul Argeș, care a reușit să-și adjudece 3 loturi, dar și societatea Operational Autoleasing SRL din județul Suceava, aceasta reușit să-și adjudece un singur lot. Valoarea totală a contractului este de 2.481.800 de lei, fără TVA.

Primaria Constanta se innoieste cu 19 masini in leasing!

Primăria Constanța a lansat în toamna anului 2022 procedura de licitație în vederea achiziționării a unui număr de 19 autovehicule care ar urma să intre în posesia Direcției Generale Poliția Locală, Direcției Generale de Gestionare Servicii Publice, Direcției Logistice, Direcției Digitalizare și Tehnologia Informației. Valoarea totală estimată a contractului pentru furnizarea autovehiculelor este de 2.521.680 lei. Contractul a fost atribuit în cursul lunii aprilie 2023, fiind împărțit între două societăți.

Primaria Constanta se innoieste cu 19 masini in leasing!

Trei loturi, fiind vorba despre loturile 1, 3 și 4, au fost adjudecate de societatea Center Tea&CO SRL, din județul Argeș, valoarea totală fiind de 1.988.880 de lei, fără TVA. Primul lot prevede furnizarea a 7 autoturisme, 5 autoturisme clasice (3 de culoare albă și 2 de culoare neagră) și 2 autoturisme full electrice și ar urma să intre în posesia Poliției Locale, care a solicitat și fundamentat necesitatea unui număr de 7 autovehicule pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Cel de-al treilea lot prevede achiziționarea a 4 autovehicule ce ar urma să ajungă tot la Poliția Locală. Se dorește achiziționarea  a 2 autoutilitare de transport persoane 8+1 și o autoutilitară multifuncțională de transport persoane 5+1, dar și un autoturism electric.
Ultimul lot prevede achiziționarea a 3 autovehicule ce vor ajunge în folosința Direcției Generale Gestionare Servicii Publice, Direcției Digitalizare și Tehnologia Informației, dar și în cadrul Direcției Logistice. Astfel, se vor achiziționa 2 autoutilitare transport marfă și o autoutilitară N1 (full electrică).

Revenind la societatea câștigătoare, aceasta a fost înființată în anul 2000, iar unic administrator și asociat al societății este Diaconu Minel Eugen. Și în anul 2022 firma a furnizat nu mai puțin de 35 de autoturisme Primăriei Constanța. Firma a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 28.905.584 lei și 42 de angajați.

Primaria Constanta se innoieste cu 19 masini in leasing!

Cea de a doua societate câștigătoare este Operational Autoleasing SRL din județul Suceava. În cel de-al doilea lot este prevăzut achiziționarea a 3 autoturisme cu ardere internă și 2 autoturisme electrice. Un autoturism full electric ar urma să ajungă în Cabinetul Viceprimarului, un altul ar ajunge la Direcția Logistică, iar 3 autoturisme cu combustie internă în cadrul Direcției Generale Gestionare Servicii Publice. Valoarea totală a contractului este de 492.920 de lei, fără TVA.  

Societatea are sediul în satul Scheia, județul Suceava, și îi are asociați pe Rîpan Ion Vasile și pe Ripan Liliana Rita.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU VEZI IN MOMENTUL ALA II TRAGEAI MWE LU MATA SI LA TOATA FAMILIA TA
2
0
Psdnl face economii, de ce nu le luati trotinete ca oricum sunt inutili.
2
1
gipsani isi fac de cap in zona turistica din Piata Ovidiu , in cenrtu , la Lupoaica. Militia Locala se plimba cu masina si alearga babele cu patrunjelul. Sunt pe mana cu gipsanii.
6
0
Alfa Romeo le trebuie de parca se grabesc undeva , au misiuni foarte importante , de ce nu a ti cumparat Ferrari . La cat de utili sunt politisiti locali le cumparam cel mult biciclete si role
6
2
Bani de masini aveti dar de gaze si sa dati caldura nu; minimele de zilele astea sunt de 7 grade magarilor; ce mai conteaza data din calendar, nu vedeti ca s-au schimbat anotimpurile ? ne torturati cu frigul si apa calda calaie de decenii criminalilor si escroci ordinari ce sunteti
4
0
Nu aveau loc unde dormi Cand se trezesc se umflă în pene și merg la pensionarii cu zarzavat sau pândesc autobuze că na compostat câțiva tineri bilet La sfârșit de program bă ce le-am făcut la ăștia azi
8
1
ptr primar, trebuie un tractor, sa poata ajunge in toate zonele modernizate/demolate ale ctei.
10
0
Nu cred că poliția locală are destule mașini, nu văd nici una în față la episcopie unde deși e parcarea interzisă, zilnic e plin de mașini
2
6
Mai sus scrieti de ordonanta austeritatii....astia cum cumpara masini?
7
1
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
15
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016