REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primăria Constanța transmite că a continuat lucrările la locurile de joacă din oraș

Primăria Constanța transmite că a continuat lucrările la locurile de joacă din oraș

Replica API 3 august 2019 | 01:45 458

Primăria Municipiului Constanța a continuat și în această săptămână lucrările la locurile de joacă din oraș.

Echipele societăților care au sarcina de a reabilita și moderniza spațiile destinate celor mici au acționat în mai multe zone, potrivit reprezentanților Primăriei Constanța: pe aleea Lupeni a fost finalizat și cel de-al doilea strat al covorului de cauciuc. A fost vopsit și ansamblul de joacă după ce spațiul a fost modernizat, împrejmuit cu pavele și a fost reabilitat zidul ce-l înconjura; pe strada B.P. Hașdeu bl. L7-L8 se toarnă primul strat de covor antitraumă, în timp ce tot pe strada B.P. Hasdeu, în zona bl L3-L4 s-a turnat cel de-al doilea strat al covorului de cauciuc; pe strada Constantin Brâncuși s-a turnat primul strat al covorului antitraumă și au fost montate elementele de joacă; la locurile de joacă din Portul Tomis și la cel din zona Doraly au avut loc lucrări de vopsitorie și reparații; pe aleea Heracleea se lucrează la infrastructura locului de joacă și la împrejmuirea acestuia; pe strada Traian, Bl. A4-A5 a fost finalizată infrastructura, s-au montat elementele de joacă urmând ca săptămâna viitoare să fie turnat covorul antitraumă; pe strada Traian, Bl. I3 a fost finalizată infrastructura și au fost montate elementele de joacă. ”Revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiile de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări. De asemenea, una dintre problemele cu care se confruntă echipele de muncitori o constituie mașinile parcate necorespunzător. Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care au loc lucrări și să nu blocheze căile de acces pentru a nu îngreuna activitatea echipelor”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ingrasati porcul tampitilor, ca se apropie alegerile! Cine mai suporta praful vostru in ochii nostri? Mincinosi si hoti ordinari!!!
1
0
vezi ca intre timp ti le-a luat vantul
1
0
in 4-5 ? Dorally ?? 5 ? Sau nu aveti rude pe aici ? Am inteles ca doar renovati... dar de construit altele noi ? Orasul s-a dezvoltat....foarte prost...dar s-a dezvoltat. Construiti si locuri de joaca noi mai ales la blocurile noi de la Lidl inspre calea ferata.... ca s-or fi saturat aia de la lidl..
3
0
Felicitari!!!
0
3
In zona km 4-5 nu avem nici un loc unde ne putem plimba
1
1
dar km 5 nu e Constanta, renovati numai in centru. pana la urma noi v-am votat nu centrul, tine minte
3
1
Dar locurile de joaca din CET au fost uitate. Sunt un pericol public
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510