REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.1° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
20.1° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Primăria Constanța va amenaja 111 noi locuri de parcare în cartierul Tomis Nord

Primăria Constanța va amenaja 111 noi locuri de parcare în cartierul Tomis Nord

Andreea VLAICU 12 martie 2024 | 15:00 2523

Noua parcare va deservi una dintre cele mai aglomerate zone din cartierul Tomis Nord. Situată în apropierea blocului V3, parcarea va avea un regim de înălțime pe 4 niveluri( S+P+4E) și o terasă circulabilă și va fi construită pe o suprafață de 1113 mp. Vor fi amenajate 111 locuri de parcare. Investiția este realizată de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban.

Primaria Constanta va amenaja 111 noi locuri de parcare in cartierul Tomis Nord

În acest moment, se realizează cercetarea arheologică, în vederea obținerii avizelor necesare pentru demararea lucrărilor. Pentru siguranța utilizatorilor, parcarea va fi dotată cu sistem de supraveghere video, sistem de control acces și instalații de detecție, semnalizare și avertizare incendiu.

Spațiul din proximitatea parcării va fi reamenajat. Se vor construi alei pietonale, se vor reabilita suprafețele carosabile iar zona va beneficia de noi spații verzi.

Realizarea investiției va aduce o îmbunătățire a calității vieții locuitorilor din zonă, aceștia beneficiind de spații suplimentare de parcare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spuneți adresa exacta! Nu toți stim faimosul "bloc V3"!
2
0
Am propus si eu primariei amenajarea a 7-8 locuri de parcare in jurul blocului in care locuiesc, spatii folosite de mult ca parcari de catre cetateni, fara sa plateasca nimic la primarie. Aceasta nu s-a aratat interesata.
0
1
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat:----> do.my/ruman
0
2
111 locuri de stors bani
7
0
Atâta timp cat trotuarele sau transformat in parcari si copii sunt nevoiti sa mearga la scoala pe mijlocul soselei unde umbla toti drogatii,da au fost desfintate parcari ilegale pe trotuare si sper sa fie eliberate toate trotuarele in CT nu se respecta nimic . Atata timp cat la fiecare apartament sunt cate 2 sau 3 masini tata, mama ,fica, fiu nu vor exista niciodata locuri de parcare deoarece la un bloc de 30 ap cred ca la ora actuala trebuiesc 70 locuri de parcare ceea ce este imposibil . Mergeti in zona Campus unde toti studentii vin cu masina la facultate si ei stau cu chirie in Tomis Nord toti au nasul pe sus nu le place autobuzul ,la mall la fel .Orasul este sufocat de masini si asta nu din cauza primariei pt ca asta sunt strazile,noua cetateanului ne este rusine sa mergem cu mijloacele de transport in comun,uitati va ce este in jurul scolilor toti vor sa lase copilul daca se poate la intrarea in clasa sa coboare din masina
11
3
Tzarashenii sunt obisnuiti cu parcarea moka pe marginea ulitei. E greu cu civilizatia urbana.
4
6
Bogatie "111" locuri de parcare dupa ce ati desfiintat mii . Sa nu uitati sa puneti placa aia cu nr de SMS la care sa platim la ora ca la ccurve..
15
3

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245