REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Primăria face arteră pentru colectarea traficului de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Primăria face arteră pentru colectarea traficului de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 4815

Primăria vrea să realizeze o arteră pentru colectarea traficului de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Mai exact, paralel cu bulevardul Aurel Vlaicu, începând cu strada Rubinului până în strada Topazului, se propune o stradă/arteră colectoare care să deservească străzilor perpendiculare cu bulevardul dar și amenajarea urbană a zonei. Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate pentru „Realizare stradă/arteră colectoare între strada Topazului și strada Rubinului din municipiul Constanța” urmează a fi supus la vot în ședința din 28 iulie, a Consiliului Local.

Strada Topazului

Detalii despre proiect

Paralel cu Bulevardul Aurel Vlaicu, între străzile Rubinului și Topazului, se propune o stradă nouă, colectoare, care să deservească arterelor perpendiculare cu bulevardul. Proiectul include și amenajarea spațiului pietonal, în suprafață aproximativă de 1.965 mp.

Strada Rubinului

Acestea va fi amenajat cu mobilier urban de tip jardiniere, jardiniere cu loc de stat, coșuri de gunoi, scrumiere și elemente de iluminat public. De asemenea, se propun 91 de locuri de parcare adiacente străzii colectoare care să fie utile atât vizitatorilor cât și locuitorilor din zonă, dar și plantarea unui număr de 120 de arbori și 50 de arbuști care să se integreze în amenajarea propusă.

La acest moment, pe terenul studiat, majoritatea spațiului dintre bulevardul Aurel Vlaicu și limita de proprietate a constructiilor este ocupat de mașini parcate spontan pe domeniul public neamenajat. Valoarea proiectului este de aproximativ 5 milioane jumătate de lei. Durata maximă de execuție este de 12 luni.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta care zice ca sa le termine p-astea incepute, tu nu te-ai prins ca aici e vorba de un joc in care Chitac e lucrat pe la spate de RAJA cu stroe in frunte prin lungirea la nesfarsit a lucrarilor? Tu nu te-ai prins de asta pana acum? Pana si fiica me-a s-a prins. Probabil esti mai sarac cu duhul si te prinzi mai greu.
2
0
Orice ulita noua e buna in Constanta avand in vedere cum arata bulevardele
0
0
pentru blocul ala care se construieste in intersectie si care va avea 15 etaje.
0
0
Doamne ce dobitoci sunteti! Nu sunteti in stare sa terminati ce ati inceput si tot pe distrus va sunt ochii. Ma, da Str Comarnic care a devenit centura orasului, cand o modernizati?! Orasul Constanta a devenit o mizerie. Nici dracu nu i mai da de cap!
0
0
asta a fost cel mai s**b comandant al anmb si voi constantenii l ati facut cel mai de frunte gospodar ! SA VA FIE RUSINE , NU MAI STERGETI COMENTARIILE ! RUSINE !
1
0
Multa mwe cu kkt Chitac si sustinatorilor
1
0
Manarie electorala si interese imobiliare. Nu-l luati in seama pe chitcan, nu traficul il interesaza.
1
0
Sa faca si la intrarea dinspre LazuAgigea o alternativa la actualul drum , este blocaj total acolo dimineata si seara
0
0
Cine tine obturat Aurel Vlaicu in fata la RAJA!
0
0
strada cu dedicatie pentru imobiliarii care au dat spaga sa construiasca acolo
1
0
Mai intai sa le termine pe astea pe care le-a spart in doua...De un an de zile se circula cu greutate pe bdul Aurel Vlaicu. Ei sse gandesc deja la strazi noi? Au terenuri prin zona si sa le creasca pretul. Golanie de doi bani!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513