REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primăria Hârșova, proiect pentru suplimentarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice

Primăria Hârșova, proiect pentru suplimentarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice

Virgil STOIAN 6 martie 2024 | 00:00 312

Primăria Hârșova a reușit să obțină finanțare pentru încă un proiect. De data aceasta ne-am axat pe suplimentarea numărului de stații de încărcare a mașinilor electrice, al caror număr este în creștere. Pe lângă stația existentă, care a fost inclusă în rețeaua națională,  ne-au fost aprobate la finanțare încă 4 stații de acest gen, având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de transport verde în comunitatea noastră.
Stațiile de încărcare vor fi amplasate pe:

Primaria Harsova, proiect pentru suplimentarea statiilor de incarcare a masinilor electrice
Strada Grădinilor;
Strada Soarelui;
Strada Plantelor;
Strada Cășăriei.
Reamintim că stația din portul orașului este funcțională și poate fi utilizată doar de către persoanele care dețin un cont de client ELmotion. Vă puteți crea un cont de client accesând website-ul https://client.elmotion.ro sau descărcând aplicația ELmotion din Magazinul Play sau din App Store.
În plus, prin înființarea stațiilor de încărcare electrică, vom contribui la promovarea unui mediu mai curat și la crearea unui oraș mai atractiv pentru investiții și turiști.

ȘI NU NE OPRIM!
Am depus spre finanțare încă trei proiecte ce vizează reabilitarea și creșterea eficienței energetice pentru Grădinița cu Program Prelungit "Tic-Pitic", Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" și sediul Primăriei Orașului Hârșova.
Vom depune proiecte similare și pentru alte instituții cheie din oraș, în măsura în care vor fi identificate linii de finanțare disponibile

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510