REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Primăria Limanu anunță deschiderea Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”

Primăria Limanu anunță deschiderea Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”

Virgil STOIAN 21 iulie 2023 | 00:00 1296

Sâmbătă, 22 iulie, în 2 Mai, va bate gongul pentru deschiderea Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, organizat cu sprijinul primăriei Limanu. Este un eveniment definitoriu pentru ceea ce își dorește să fie localitatea 2 mai: o gazdă permanentă și caldă pentru cultură și pentru artiștii români.

Primaria Limanu anunta deschiderea Festivalului de Teatru si Film „serban Ionescu”

Este a 3-a ediție a evenimentului și ea aduce din nou în 2 Mai o nouă generație de artiști și actori, cu spectacole și proiecții de filme românești. Festivalul o are ca președinte de onoare și fondator pe Magda Catone și drept director executiv pe Carol Ionescu, fiul lui Șerban Ionescu, alături de o mare echipă de tineri entuziaști. Invitația pentru a fi găzduit la 2 mai a venit de la primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Ateliere de teatru, concursuri de scurt-metraje, proiecții de film. Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le propune festivalul publicului spectator, timp de o săptămână.

„Este un eveniment frumos, cu peste 150 de artiști tineri care vin cu idei fresh si îmi doresc să transformăm acest festival într-o tradiție. An de an, să știm că în fiecare vară, în luna iulie, în 2 Mai avem întâlnirea cu oameni dragi, care vin la noi acasă cu spectacole noi, ateliere de specialitate și filme interesante. Suntem pe un drum corect, iar în 2 Mai îi construim culturii o casă trainică”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Festivalul face parte din seria mai largă de evenimente intitulată „Cultura la Liman”, ce au loc în 2 mai pe toată durata verii.

Programul complet al evenimentului îl găsiți aici:

https://festivalulserbanionescu.ro/events/categorie/toate/?fbclid=IwAR1gdmchOhH2DrUnfrgfCu9KjhbCiPjjz5MWJ1LCUGhXNc-GZEx65tBwWD0

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436