REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
22.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Primăria Mangalia, amendată cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Primăria Mangalia, amendată cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Valentina CAMARA 9 februarie 2023 | 00:00 3001

Face ce face Radu Cristian și mai dă o gaură în bugetul Primăriei Mangalia. Astfel, miercuri 8 februarie a.c. Garda de Mediu a amendat Primăria Mangalia cu 50.000 de lei, mai exact 10.000 de euro, după ce la intersecția drumurilor Mangalia-Albești-Limanu au fost descoperiți munți de gunoaie.

Primaria Mangalia, amendata cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Pe terenul deținut de Primăria Mangalia, situat la intersecția drumurilor Mangalia-Albești-Limanu, munții de gunoaie formează un peisaj catastrofal. Oamenii par să fi uitat de bunul simț, odată ce descarcă mizeria pe terenul de pe marginea drumului.

Primaria Mangalia, amendata cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Iată că Garda de Mediu a luat în vizor această zonă, iar în cursul zilei de miercuri, 8 februarie a.c., a aplicat Primăriei Mangalia o amendă usturătoare în valoare de 50.000 de lei, echivalentul a 10.000 de euro, dar și obligativitatea de a curăța terenul într-un timp cât mai scurt. În continuare, rămâne de văzut dacă Radu Cristian ține cont de paguba adusă la bugetul local și va curăța terenul.  

Primaria Mangalia, amendata cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Înțelegem că vina nu îi aparține în totalitate primarului Radu Cristian, însă mirosul gunoiului nu îi ajunge până în biroul în care s-a instalat de 3 mandate?!

Primaria Mangalia, amendata cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Am avut control acolo și cred că astăzi, 8 februarie a.c. au finalizat controlul și au aplicat și sancțiune. Se cunoaște problema, zilele trecute au făcut verificare acolo, este un teren al primăriei Mangalia. S-au pus măsuri să curețe suprafața terenului. Garda de Mediu a aplicat sancțiune primăriei Mangalia de 50.000 lei.”, a declarat Steluța Popescu, directorul Gărzii de Mediu.

Primaria Mangalia, amendata cu 50.000 de lei pentru gunoaiele aruncate ilegal. Video

Tonele de gunoi aruncate la voia întâmplării pun în pericol mediul înconjurător, animalele dar și a oamenii, creându-se un focar de infecție care se poate răspândi în localitățile vecine.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma postacilor,vine primarul de la Mangalia si arunca gunoiele acolo? SA-I MANANCE VIERMI PE AIA CARE ARUNCA GUNOIUL ACOLO,PRIMARIA DE LA LIMANU CE FACE?,90 LA SUTA DIN GUNOIUL ARUNCAT ACOLO ESTE DIN LIMANU,POLITIA LOCALA DIN LIMANU CE FACE?
0
0
Gunoiu aruncat acolo (deseuri de beton,deseuri bituminoase si deseuri de la demolarii)si nu numai sunt aruncate de catre firmele care lucreaza in Mangalia la ,,amenajarea" orasului cu acordul lui Radu Cristian,asa spuneau soferii care aruncau gunoiul acolo:,avem aprobarea dl.primar"
2
0
Ce sluga esti..... haznaua replica nu se desminte. Stergeti slugilor comentariile.cum va da cineva peste nas cum stergeti comentariile
0
1
Cine a dat dispozitia? Cine a trimis oamenii sa descarce gunoiul acolo? Exista vinovati,cu nume,prenume,CNP. Nu e corect ca primaria sa plateasca din banii cetatenilor acea amenda. Daca era ,,sudorul Georgica'' beat la munca si strica ceva,pai acel sudor si-o lua,nu toata firma.
2
1
Pai noi plătim impozite și taxa să plătești tu amenzi și penalități don primar ? Ori ne mai luam un loc de muncă precum ziceai .?..că sa avem de unde sa ti dam .
2
0
Si pana la intersectia cu Albesti,Garda de mediu nu a vazut campul plin de gunoaie,resturi de materiale,zidarie...?Acolo sunt carate cu masini mai mici sau mai mari,n-au cum sa fie invizibile.Dar da acum firul ierbii,cresc buruienile de 3 m si nu se mai vede nimic.Are Primaria acolo teren?O fi la limita indicatorului de localitate,dar poate sunt si proprietari pe acolo.Daca primarul isi asuma,asa o fi!
1
0
La muncă băi ăia de la Poliția Locală că eu am 48 de ani mai am un an până la pensia de 80 de milioane și nu are rost să mă agit. Sau dacă vă merge mintea dați vina pe ăla care s-a pensionat de la noi cu 2000 și l-ati angajat voi sef cu inca 2000 de euro ca nici directorii de la Damen din Olanda nu ridica atatia bani din cotizatiile prostimii. Politia rutiera oricum nu ii vede ca se cotizeaza la greu si nici frontiera ca sunt cu ochii dupa spaga asa ca singura speranta e la voi
6
0
vedeti si la olimp,munti de piatra pe teren agricol!!!defrisarile masive,copacii dati ttiganilor sa.i arda sau pe bani,noi raminem cu praful...si ttigania!uitati.va cum arata mangalia,mai rau ca Bahmut.Asa.i cind ai consilieri drojdia societatii,circiumari analfabeti si bborfasi!
8
0
Daca doriti sa mai dea multe pagube la bugetul statului il lasati in libertate ca se lauda ca imparte cu voi disperatul si avarul dupa bani
7
0
se stie ca se cara cu stinta lui spagaru de la politia locala zanfir laurentiu !!!!!camioanele RSC BMZ YCM acestea sunt nr de inmatriculare!!!!!
6
1
Noi, politia locala, incasam sa se arunce acolo, iar contribuabilii la bugetul local platesc amenda. Pe banii cui va fi mutat gunoiul?
5
1
Mai bine erai tu in locul primarului de la Albești dar ușor ușor Urmezi
6
4
Le cara la supra preț o firma, apoi alta firma iar la supra preț și acolo de duc banii la fraieri, repara ba trotuarele care le ai stricat că nu le-a făcut mataaaa,nu e ba orașul.tau,tu fugi la tine la ct și fura cat mai poți pitic cu puzta mică
11
0
Baieti va spun eu cum sta treaba, le care o firma până acolo își ia banul, apoi alta firma până unde trebuie și așa papa Radu și acoliții și firmele mamă
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436