REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție

Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție

Ana Maria LIPAN 7 iulie 2023 | 13:00 645

Vremea caldă duce la înmulțirea considerabilă a insectelor. De aceea, Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție.  

Primaria Municipiului Constanta a intensificat actiunile de dezinsectie

Echipele care asigură dezinsecția împrăștie zilele acestea, în funcție de condițiile meteo, substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor în toate cartierele orașului.  

Primaria Municipiului Constanta a intensificat actiunile de dezinsectie

Substanţa folosită este una avizată de Ministerul Sănătăţii, eficientă împotriva unei game largi de insecte daunatoare: căpușe, țânțari, gândaci, furnici, purici, păianjeni, ploșnite, muște sau tăuni. Datorită compoziției speciale, are și un efect repelent, îndepărtând și ținând departe insectele de zonele tratate.   

Primaria Municipiului Constanta a intensificat actiunile de dezinsectie

"Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a insectelor dăunătoare, acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Constanța, să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității.", au transmis reprezentanții Primăriei.    

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deasupra primariei?!
0
0
Hai mai ca ne-am umplut de purici pe la blocuri.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016