REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Primăria NĂVODARI va deschide o ȘCOALĂ NOUĂ

Primăria NĂVODARI va deschide o ȘCOALĂ NOUĂ

Replica API 13 februarie 2021 | 15:16 1914

Vești bune pentru elevii năvodăreni. Noua școală numărul 3 de pe strada Pescărușului ar putea fi gata mult mai repede decât se pare. În acest sens, Primăria Năvodari organizează licitație publică denumită ,,Proiectarea, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție pentru proiectul ,,Extindere și amenajare școala numărul 3 Năvodari”, acesta fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, axa prioritară 10.

Descrierea achiziției publice

Îndeplinirea contractului este compus din 2 etape. Prima etapă se referă la prestarea serviciului de asistență tehnic din partea proiectantului, iar etapa a doua face referire la execuția lucrărilor pentru proiectul ,,Extindere și amenajare școala numărul 3 Năvodari, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Obiectul contractului

În temeiul contractului se vor presta servicii de proiectate tehnică, servicii de asistență tehnică, execuția lucrărilor de organizare de șantier, cheltuieli conexe organizării de șantier, execuția lucrărilor de amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială. De asemenea, se va presta și serviciul de asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții, execuția lucrărilor de construcții și construcții-montaj, precum și montajul de utilaje și echipamente tehnologice funcționale ale proiectului conform devizului general.

Ca urmare a încheierii contractului de achiziție se va realiza un nou edificiu pentru Școala nr. 3 din Năvodari, pe strada Pescărușului, prin reabilitarea și modernizarea corpului de clădire existent cu regim de înălțime S+P+2E, prin construirea unui corp nou de clădire cu regim de înălțime S+P+2E+3 parțial și a unui corp de legătura ce va face trecerea de la corpul existent la corpul nou. Noul edificiu va fi prevăzut cu 15 săli de clasă pentru 30 de elevi fiecare; 5 săli de clasă pentru 24 de elevi fiecare; 8 laboratoare cu anexe; 1 bibliotecă modernă; 1 sală de ceremonii, toate aceste spații urmând să fie dotate cu mobilier și echipamente de ultimă generație.

Se vor asigura facilități și pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, se va construi o sală de sport modernă într-un corp de clădire separat. Se va realiza un teren de sport exterior multifuncțional prevăzut cu suprafața turnată elastică, cu împrejmuire perimetrală de 5 metri și iluminat (nocturnă), dotat cu coșuri de baschet, fileu pentru tenis de câmp si volei, porți multifuncționale pentru handbal si fotbal, terenul urmând să fie utilizat pentru orele de educație fizică.

Suprafață desfășurată a obiectivului la finalul proiectului va fi de 5284,99 mp, amprenta la sol fiind de 1792,53 metri pătrați.

Criterii de atribuire

Criteriile de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate - preț.

Persoanele cu funcții de decizie

Persoanele din cadrul autortății contractante care dețin funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: primarul orașului, Florin Chelaru, Tîrșoagă Viorica - secretar oraș, Mitran Margareta - director executiv, Georgiana Stanciu - arhitect șef, Neacșu Vasilica - director executiv, Constantin Petrică - director executiv, Mitran Mariana - șef serviciu, Scarlat Cerasela - șef serviciu, Broască Luminița - șef serviciu, Lazăr Florian - șef serviciu și consilierii locali Chiezis Liliana, Zidaru Gheorghe, Cojocariu George, Roșca Cristian, Oprea Anamaria, Cornia Dorin, Florea Ion, Vulpe Valentin, Dumitrașcu Costel Aurelian, Matei Nicolae, Vasile Alin, Ilinca Costin și Lascu Iany.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436