REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primăria Orașului Năvodari a demarat o serie de acțiuni privind curățenia de primăvară

Primăria Orașului Năvodari a demarat o serie de acțiuni privind curățenia de primăvară

Replica API 20 martie 2019 | 02:10 499

Primăria Orașului Năvodari a demarat o serie de acțiuni privind curățenia de primăvară, atât pe domeniul public cât și pe anumite proprietăți private (ai căror proprietari vor trebui să achite contravaloarea costurilor generate de aceaste acțiuni conform Legii 211/2011), în următoarele zone: Recoltei – Eternității – Locomotivei – Corbului – Lacului< Mamaia Sat (străzile M, C, T)< Depozit + Promenadă< Ceferistului – Luminei – Constanței – Nuferilor< Câmpului de la Grădinilor până la Gării.

Vor fi verificați, somați și amendați constructorii care nu au luat măsuri pentru igienizarea și împrejmuirea șantierelor conform obligațiilor care decurg din autorizațiile de construire. De asemenea vor fi verificate toate bonurile de cântar pentru depozitarea și neutralizarea deșeurilor rezultate din construcții conform autorizației de construire, anunță reprezentanții primăriei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
3
0
in mamaia nord este o mizerie ca iti vine scarba sa inchiriezi acolo ceva pentru vacanta.primarie de cacat
2
0
sasi faca curatenie si in rindul consilierilor
1
0
Taxe mari.Treaba?
0
0
Cind se va face curatenie de primavara si in Piata Centrala si se vor demola kkt urile de spatii comerciale ale lui Maruntoiu Ionel ? Se lauda ca are spatele asigurat de primar si inchiriaza la negru !!!
0
0
apropo primaria o sa desfiinteze si tevile prin care imobiliarii isi deverseaza kkt-ul pe plaja ?
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016