REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primăria Valu lui Traian, supărată pe locuitorii fără spirit civic: RUŞINE!

Primăria Valu lui Traian, supărată pe locuitorii fără spirit civic: RUŞINE!

Replica API 18 aprilie 2019 | 03:02 648

Curăţenia de Paşte!

Curăţenia de Paşte!

Curăţenia de Paşte a început în localitatea Valu lui Traian. Se vopsesc bordurile, se mătură străzile, se ridică gunoaiele aruncate de cetăţeni la periferie, se plantează flori. Reprezentanţii primăriei trag un semnal de alarmă şi se arată indignaţi de faptul că locuitorii nu sunt civilizaţi şi nu dau dovadă de sprit civic.

"În ultima lună, după cum probabil aţi observat, desfăşuram activităţi de curătenie în comună, în aşteptarea Paştelui. Se vopsesc borduri, se mătură străzi, se ridică gunoaiele aruncate de cetăţenii "educaţi" la periferie, se plantează flori. Astăzi (n.red. miercuri, 17 aprilie) am constatat că, în urma noastră se aruncă alte gunoiae, iar un sfert din flori s-au furat. Probabil vina e tot a noastră pentru că nu postăm un politist lângă fiecare floare şi lângă fiecare stâlp. Sau că ne încăpăţânăm sa avem o comună frumoasă, în loc să o lăsăm să se scufunde în urâţenie şi murdărie ca alte localitaţi. Această postare nu are menirea să găsim soluţii. Sfaturi poate da oricine, dar de văzut hoţii de flori, oamenii care dau câinii afară pe poartă sau care aruncă gunoi nu îi vede nimeni. Postarea are doar rolul de a explica de ce uneori lucrurile par să nu se mişte şi acela de a le spune un singur lucru atât celor care fac aceste fapte, cât si celor care vad si tac: RUŞINE!", transmis reprezentanţii primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar stiati ca localitatea nu are un cos de gunoi stradal macar si lipsa si trotuare pe arterele circulate?
0
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
0
0
Puneti politistii la treaba. Sa-i prinda pe cei care arunca gunoaie in locuri neamenajate, sa-i amendeze si sa-i oblige sa le ridice si sa le duca la groapa de gunoi !
1
0
Poate scoateti taxa de "gunoi" pentru terenurile intravilane care nu au constructii, e jenant dl. Primar !
0
1
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
1
Rusine pentru cei care sunt certati cu civilizatia si legea.Avem politia locala pentru ce iau salarii ? Putina organizare in teren nu ar strica !
4
0
Foarte urat din partea celor care nu sunt civilizati.Nu trebuie ca politia locala sa stea langa flori,dar ar trebui sa stea in fata marketului de pe partea dreapta sens Valu Constanta de la prima bariera. Dupa ce te chinui sa iesi dimineata in sos.principala,ca a fost idee geniala sa fie statia imediat dupa colt! dupa ce astepti pana urca ,calatorii in autobuz,inaintezi putin ,ca sunt masini oprite la market....Si uite asa iti strici zen-ul in fiecare dimineata
4
0
Au mare dreptate...au furat si bordurile, distrug tot ce se face nou.
3
0
Taranii se civilizeaza foarte greu!Educatia se face pe bani,amenzi mari si sa vezi cum nu mai arunca gunoaie pe strada! Domnule primar,ai instrumentele,pune-le in aplicare,e simplu!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016