REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
21.4° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Primarii PSD cred că NU vor avea PROBLEME cu LUPU

Primarii PSD cred că NU vor avea PROBLEME cu LUPU

Replica API 30 decembrie 2020 | 00:00 3252

Primarii PSD-iști nu se tem de noua conducere a PNL-ului de la județ, în speţă de Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Acesta din urmă a declarat, de nenumărate ori, că va fi preşedintele tuturor şiîşi va concentra atenţia pe toţi primarii, indiferent de culoarea politică, pentru binele cetăţenilor.

Alegerile locale din anul 2020 au fost mult mai atipice și presărate cu multe momente de suspans și nervi. Acestea au adus multe schimbări la nivelul județui Constanța, începând cu municipiul, unde PSD a pierdut scaunul după mai bine de 10 ani de conducere. Astfel, oare primarii social-democrați au vreo temere în ceea ce privește noua conducere a liberalilor?

Ștefania Cealera, noul edil al Oltinei, nu se teme de conducerea PNL

În Oltina, Gheorghe Chirciu din partea PNL a pierdut mandatul de primar în fața Ștefaniei Cealera din partea PSD. Aceasta este de părere că nu va întâmpina probleme cu noua conducere a județului. ,, Nu am de ce să mă tem. Cu siguranță nu vor exista probleme cu cei de la PNL. Mă gândesc că o să colaboreze frumos și o să ajute toate primăriile din județ indiferent de culoarea politică. Singura mâhnire a fost legată de modul în care s-au împărțit banii de la Guvern.” a declarat aceasta.

Mariana Gâju nu se teme de noua conducere județeană

Nici edilul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, nu pare să se teamă de noua conducere la județ. Singura neumulțumire este legată de repartiția sumelor de bani de la Guvern. ,,Niciodată nu o să avem probleme cu noua conducere județeană, în speță, Partidul Național Liberal. Totuși, sunt de părere că, pe viitor, se va ține cont de și de numărul de locuitori și de necesitățile fiecărei comunități. ”, a transmis Mariana Gâju pentru cotidianul Replica de Constanța.

Vă reamintim că Mariana Gâju a mai câștigat un mandat pentru funcția de primar al localității Cumpăna.

Ionașcu George nu este temător în ceea ce privește partidul aflat la conducere

Ionașcu George, primarul din comuna Mircea Vodă, se consideră o persoană realistă, chiar optimistă și nu crede că va întâmpina probleme cu noua conducere județeană. ,,Nu o să avem probleme cu conducerea județeană. Sunt o persoană realistă, chiar optimistă, și aș porni cu o prejudecată dacă aș crede că vom avea probleme cu conducerea PNL-istă. A fost voința populației. Sperăm să ne acorde încredere și sprijin în proiectele viitoare. Indiferent de culoarea partidelor politice, trebuie să lucrăm doar pentru binele societății”, a declarat acesta.

George Ionaşcu a fost reales la Primăria Mircea Vodă. Acesta este al doilea mandat în calitate de primar al comunei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de corupt si incompetent e Lupu, ca de altfel intreaga gasca galbena, la ce sa te astepti. Pui Lupul sa pazeasca stana. El a fost dat afara de la Rompetrol de Patriciu ca umbla numai cu smenuri. Si acum il voteaza oligrofenii ditamai sef de judet. Horor!
1
1
Atat ai putut, necrofilule. De una tanara si frumoasa nu te-ai putut atinge.
3
0
mamica ta, tare ieftina!
4
1
La cat de spagar imputit e Lupu
2
2
Pentru "bai primarasilor PSD". De ce trebuie sa astepti 2024 sa faci un sex oral, cand poti sa mergi pe varianta sa platesti o fetita si sa te rezolve. Nu de alta, dar la cum te exprimi, nu cred ca poti avea o femeie in permanenta. Mi se pare mie sau chiar esti frustrat sexual?
12
3
ASTEPTATI VA RANDUL! Poate 2024, baga mi as ......in gura voastra!
8
14
Pai ce, primarii PNL au avut probleme cu porcusor? Ii iubea la nebunie. Si le dadea bani, cu sacul! Intrebati la Corbu.
12
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620