REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
28.7° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Primarii se revoltă împotriva lui Ciolacu. Se plâng că nu mai au bani!

Primarii se revoltă împotriva lui Ciolacu. Se plâng că nu mai au bani!

Ana Maria LIPAN 8 noiembrie 2023 | 14:08 2585

Primarii acuză Guvernul că i-a lăsat fără bani. Șeful Asociației Orașelor susține că  sunt mulți colegi care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare, finalizarea investițiilor și pentru salarii. Aleșii se plâng că nu mai au bani pentru cheltuieli, iarna se apropie, iar Guvernul nu ia nicio măsură și nu dă niciun semn că ar vrea să îi ajute.

Primarii se revolta impotriva lui Ciolacu. Se plang ca nu mai au bani!Marcel Ciolacu

Ba mai mult, a tăiat tot ce se putea tăia din cheltuielile instituțiilor din teritoriu.

„Sunt mulți colegi primari care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare, vorbim de salarii, sunt mulți colegi primari care nu pot să-și finalizeze proiectele pentru că durata de rambursare a cheltuielilor pe programele regionale s-a întârziat foarte mult și, din acest motiv, am plăti foarte multe lucrări pe care Ministerul nu le-a decontat și avem o problemă de finanțare și de finalizare a investițiilor. (…) Vorbim de cheltuieli pentru finalizarea investițiilor care sunt în curs, nu vorbim de cheltuieli pentru organizarea de evenimente sau alte chestiuni de genul acesta acum, la final de an”, a declarat Adrian Teban, președinte al Asociației Orașelor din România (AOR), potrivit stiripesurse.ro. 

Acesta a mai afirmat că Guvernul Ciolacu trebuia să facă o rectificare bugetară: „Era normal să existe această rectificare. În fiecare an s-au făcut aceste rectificări, pentru că sunt diverse corecții care trebuie făcute la orice minister”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu crred ca i-a obligat cineva sa se faca primari sau sa lucreze in primarie . E destul de lucru in privat dar ei sunt experti in solitaire si atat . mai sunt si niste acrituri ca daca ai nevoie de o hirtie zici ca ai mers la imparatie nu la un functionar public platit din banii tai .
3
0
Daca nu sunt in stare sa administreze, sa-i lase pe altii care se pricep!
4
0
Gospodarilor, faceti-va treaba! Daca stiati sa va chivernisiti, sa nu va mai angajati neamurili pe salarii babane, sa nu mai dati banii pe manelisti si sarbatori inventate, aveati bani. Baska, o sa aveti si pensie pentru a va regastiga demnitatea, vorba unei contemporane. Haidi pa!
4
0
Daca se vrea inainte sa le aprobe altzi bani primarilor Ciolacu poate sa dea ordin sa vina fiecare primar care cer bani sa arate cazi bani a cheltuit si pentru ce,asha,mi-am cheltuit bugetul si imi mai trebuie bani nu merge,trebuie vazut pentru ce sau cheltuit bani.
1
0
primarii sa fure mai putin, ma ales ca au firme peste firme si cersesc spagaa masiva zilnic. hotii se plang ca vor sa fure mai mult. huooooooooooooooo
7
0
Banii sunt in portbagajul lui Buzatu si a altora de teapa lui! Organigrame supraincarcate,cheltuieli mari,vouchere,a aparut iPhone 15,vin sarbatorile s.a.m.d. Dragnea de la PSD a lasat libertarea de a-si face primarii singuri salariile!
8
1
Afară cu jegurile din primărie, mafia sufocă rromanistanul scârbelor! La.munca javre ordinare!
6
2
O Tara de k***t condusa de hoti,incompetenti si lichele : de ce nu avem o Lega care sa stipuleze caci bugetul unei Primarii sa fie trasnparent si pus pe toti stalpii din Sat/Comuna/Oras, cu salariile nemernicilor trecute acolo, cu investitiile facute, cu ct % reprezinta salarii si cat investitii, o Lege care sa spuna caci fondul de salarii nu poate sa depaseasca 50 % la o comuna mica, 40 % la un oras mic/mediuu si 20 % la on oras mare/municipiu????
10
1
Cei mai ordinari sunt primarii..isi maresc salariile dupa bunul plac si apoi se plang ca nu au bani...pai fmm,ce ai facut sa meriti maririle alea? Vrem dovada banilor cheltuiti din bugetul local
12
1
Pai l-ati pus nebarbieritu ramaniei premier? Zis si “o sa facem”. Pai si zeciuiala cum o facem?
8
2
V-ati angajat toate rudele proaste pe la birouri si le aruncati cu bani. Toti prostii la ghiseu. SI acum la votare pierdeti alegerile, era de asteptat, stiati ce o sa patiti. Dracu va mai alege
14
0
Sa vândă ciuli gaura covrigului și acoperă deficitul
7
0
Vrem și noi r*mânii din Ro să le dăm o mare MU IE lui Ciolacu și PESEDEULUI.
9
2
Nu mai au de unde sa fure, sau ce?
11
0
Bai Ciolacule il lingeai in cu.r pe Osam Haysam teroristu pe la vanatoare si mancai dim mana lui… Il slugareai pe Dragnea la pescuit , sluga si clovn ce esti
13
1
Malacule o sa su Gicu gașca ta PSD and PNL.Votam orice AUR numai sa o luați direct in GURA
6
2
Dacă nu mai au bani de ce și-au mărit salariile și cheltuie banii pe beculetele de Crăciun???!!!!!
17
0
Sa își taie din salarii si o sa aibă
14
1
Pai firmele care fac afaceri cu statul grohăie de foame, urmează Crăciunul, nu schimbam mașina? Nu ducem amanta la munte?
13
0
cine se revolta?!??!?!?? ba cwrve obosite care sunteti, numai scrieti nimic de poponarii lgbtisti din usr...?
17
3
Noi muncim si platim de ne ustura in c*r si bugetarii cheltuie in nestire si cu nesimtire se mai si plang.In tara asta daca ai nevoie de vreo institutie publica stai si te rogi de ei parca sunt dumnezeu!Nu functioneaza nimic.
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712