REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primăriile din comune vor putea deconta cheltuielile cu naveta funcţionarilor

Primăriile din comune vor putea deconta cheltuielile cu naveta funcţionarilor

A.F. 19 ianuarie 2024 | 00:00 1185

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi o hotărâre în baza căreia autorităţile locale vor putea aloca în bugete bani pentru decontarea cheltuielilor cu naveta funcţionarilor publici şi personalului contractual.

Primariile din comune vor putea deconta cheltuielile cu naveta functionarilorfoto cu rol ilustrativ

"Prin acest act normativ se dă posibilitatea autorităţilor locale să prevadă în bugetele proprii sume destinate decontării cheltuielilor cu efectuarea navetei funcţionarilor publici şi personalului contractual din aparatul de specialitate al primarului. Această măsură a fost necesară întrucât, la nivelul comunelor, este dificilă angajarea personalului din cauza cheltuielilor pe care le generează deplasarea angajaţilor", se arată într-un comunicat transmis de Executiv, citat de Agerpres.

Hotărârea de Guvern aprobă modalitatea de decontare a cheltuielilor de transport, pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale "Administraţie" din aparatul de specialitate al primarilor comunelor şi al instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, înfiinţate în subordinea, coordonarea sau sub autoritatea consiliilor locale din comune, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine,dar decontul sa fie conditzionat de venitul angajatului si sa fie la nivelul unui abonament pe luna cu transportul in comun.
1
0
Dar cite pomeni mai faceți dragi guvernanți ? Luați din salariile și pensiile noastre prin fel de fel de taxe și impozite ,de ajungem în mina cu jumăt**e sau chiar mai puțin din suma inițială și faceți fel de fel de pomeni cu alții.
0
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016