REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primarul Cosmin Andrei ar fi fost turnat la DNA de soțul amantei sale

Primarul Cosmin Andrei ar fi fost turnat la DNA de soțul amantei sale

Mariana MURAT 2 februarie 2024 | 15:00 2014

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a anunțat că se auto-suspendă din PSD, după ce a fost audiat de procurorii DNA.

Primarul Cosmin Andrei ar fi fost turnat la DNA de sotul amantei saleCosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani

Andrei a fost condus vineri dimineață la sediul DNA Suceava pentru a fi chestionat în legătură cu angajarea unei cunoștințe la Direcția de Taxe și Impozite.  „În urma evenimentelor de astăzi, în care mi-a fost adusă la cunoștință măsura controlului judiciar, am urmat, cum era și firesc, regulile de integritate institute în PSD și am comunicat conducerii PSD Botoșani auto-suspendarea din toate funcțiile deținute în partid. În ce mă privește, îmi voi susține cauza cu bună-credință și voi pune la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile care mi se vor solicita, astfel încât situația să se lămurească în cel mai scurt timp posibil”, a spus Andrei într-o postare pe contul de Facebook.

Persoana pentru care a pus "umărul" primarul din Botoșani ar fi amanta acestuia iar denunțul la DNA a fost făcut de soțul femeii. Primarul din Botoșani, care s-a auto-suspendat din PSD după ce a fost plasat sub control judiciar, ar fi încercat să își angajeze amanta, care lucra la o bancă, la Direcția de Taxe şi Impozite. Denunțul a fost făcut de soțul înșelat, în condițiile în care soția a înaintat, în decembrie anul trecut, acțiune de divorț.

Ce spune DNA despre audierea primarului Cosmin Andrei

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2021, de către funcționari publici în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare. În cursul zilei de 02 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate pe raza municipiului Botoșani, din care una este sediul unei instituții publice", a precizat DNA într-un comunicat, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si cu amanta cum ramane ? Si divortata, si fara amant primar ??? Vino fato la C-ta, la Chitz-Chitz !
4
0
Nici amantele primarilor nu mai sunt ce-au fost... se duce de rapa lumea infractorilor politici!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510