REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în Germania

A.F. 29 noiembrie 2023 | 00:00 6197

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia Română şi Poliţia Germană.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost prins in GermaniaCătălin Cherecheş, cu semne pe față, după altercația pe care a avut-o cu polițiștii

„În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară“, a transmis Poliţia Română, scrie antena3.ro. Cătălin Cherecheş are semne pe fată după altercația pe care a avut o cu polițiștii când a fost prins, din cauza faptului că a opus rezistență.

Detalii incendiare de la prinderea lui Cătălin Cherecheș

Edilul a încercat să fugă din Germania. Acesta a mers cu o mătușă cu mașina, cu aproximativ 200 de km la oră. Cei doi au ajuns la o gară și încercau să scape de mașină și eventual să ia un taxi, au precizat surse judiciare. În acel moment a fost prins de polițiștii bavarezi și de BKA.

Ministrul de Interne, prima reacție după prinderea lui Cătălin Cherecheș

”Felicit şi mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni şi externi, români şi germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheş Cătălin”, a transmis, marţi seară, Cătălin Predoiu.

”De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale. Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”, mai spus acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa intram in spatiul Schengen cand 90% din politic, MAI, justitie, sanatate sunt manjiti cu acte de coruptie si mare parte din ei fug peste hotare. Nici eu nu m-as primi pe mine la cata coruptie e in tara asta. Mi-ar fi rusine sa intru in Schengen cu astfel de conducatori.
5
0
AMI CER SCUZE LA DOMNII POLITISTI ,BITE,PRIN NEMTIA NU SE STIA CA E PRIMAR
8
0
in general politia germana, ca sa-i sperie pe infractori, a inceput sa traga. chereches a avut noroc, dar totusi a vazut cum actioneaza o politie corecta, care nu are nici in clin nici in mineca cu infractorii! acum nu-i ramine decit sa colaboreze, sa dea in git!
12
0
Ce "sarma" i-au facut politistii germani he he
11
0
deci lasat sa fuga , e gasit dupa 3 zile , luat pe sus si dat exemplu negativ ca lumea sa nu l voteze si la anul fiind in puscarie . dar nu se stie cu poporul . oricum partidele trebuie sa si faca curatenie si sa lase obiceiul de a pune pe liste figuranti care isi platesc locul in parlament .
13
0
Dar pe Hasotti despre care se spune si se scrie ca a manipulat cu buna stiinta falsuri in acte si l-a bagat in pamant pe Comanescu, cand il saltati?
7
0
Chitichet o,Chitichet/Te-am crezut baiat destept/Dar acum ne-ai dovedit/Ca esti de-adevarat tampyt/Pe matușa de-o rugai/Sa-ti aduca acei parai/Acum te aflai in Rai/Si-n parole o ardeai/Dar cum in ea n-ai crezut/Anturaj n-ai mai avut/Ai fost prins si te-au fwtwt/Și ți-ai luat si o bataie/Și-ai ramas si fara coaye/Nu-ti fa griji ca de soție/Vom avea grija vreo mie/La anu’ si la multi ani/Sa sugy pwla fara bani
15
1
cu polițiștii nemți nu i-a mers, dacă erau polițiștii de aici si-o luau ei în barbă nu Cherecheș, și nu înțeleg de ce fugea de mânca pământul cu 200 km/h
14
0
a crezut papagalul ca sta de vorba cu militieni romani. Ghinion. S- a opus, a luat-o in nara. Si a luat si mwie.
26
1
cum a ajuns sa fie ales primar un escroc ca asta care pare si cam dus cu pluta se pare ca avea papagal in romanica daca ai ceva papagal sau scoala vietii cum se mai spune ajungi mare in politica se pare ca nu ne mai lecuim
20
0
Credeam că este băiat isteț și o taie in Italia sa scape precum Mario Iorgulescu.De asta nu spune nimeni nimic...ZDRENTELOR !??
16
0
Mai Predoiule, dar pe cei 3 criminali de la Sibiu cand ai de gand sa-i aduci batuti mar, in tara ?....Cel putin, acest primar Chereches, a furat si el ca toti primarii din Romania, a luat 5 ani de puscarie, dar nu inteleg cine are dreptul sa te bata in halul asta ca pe un animal pentru simpla infractiune de luare de mita ?....Nimeni nu avea dreptul sa-l atinga cu un deget pentru fapta sa, nu era un Pasaris, crimnal periculos, caruia i s-au pus lanturi la picioare si a fost adus in Romania sa-si ispasesca pedeapsa de criminal. Chereches este un simplu hotisor ca toti primarii " cinstiti " din Romania, care pun botul la banii DIICOT, SRI, Politie, Procuratra, crezand ca sunt bani de ciordit, fara sa-si dea seama ca este ca si cascavalul sobolanului prins in capcana de metal. Deci procedura violenta pentru ca s-a impotrivit arestarii mi se pare foarte urata mai ales ca vine din Spatiul Schengen la care noi vrem sa aderam cu atata ardoare. Pai ne bat politistii schengenezi in primii 5 ani
4
17
Cerea spagi prin santaj indirect. Da-tii pe toti pe mana Politiei care cer spagi, un flagrant de 30 min si gata. La Mazare fara 10000 euro nici nu intrai pe usa... Asta e Mafie organizata, adica niste inculti care abuzeaza pe oricine...
24
0
Cherecheș, fratele lui E P U R E.... 2 infract0ri
14
3
Un dobitoc!
16
4
Scenariu: Cherecheș este informat în seara respectivă de către o cârtiță de la instanță că urmează să primească definitiva a doua zi; Face filmarea în primărie ca să se lamenteze, ca orice i*******r; Așteaptă dimineața ca să prindă schimbul de tură de la graniță. Mizează pe oboseala lucrătorilor; nu putea risca noaptea când ți se bagă lanterna în ochi; Trebuie să ajungă în Germania, ca să-și ia chesh-ul, după care să se tireze în Italia, pe filiera din justiția de acolo, cunoscută; Dar, mereu când planifici o acțiune, apare nemernicul de neprevăzut!
18
1
noi mergem mereu dupa fenta, vorbim non stop de tipul asta sa nu vedem jaful facut de straini in romania, ca suntem intr=o stare de sclavie economica si financiara. fentele se succed para pauza, sunt curios ce urmeaza.
24
5
cel mai neatragator "burlac". l-au ajuns blestemele tiganilor pe care ii izola prin garduri ca la auschvitz! urat a fost si e din ce in ce mai urat! bine ca doar el se vede o mare frumusete si o partida atrafatoare :). pardon, si udrea cu care a fost putin timp cand erau derutati amandoi prin parlament
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510