REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primarul din Caracal se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține

Primarul din Caracal se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține

A.F. 28 august 2023 | 00:00 2917

Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, se retrage din Partidul Social Democrat și, implicit, din funcțiile pe care le deține.

Primarul din Caracal se retrage din PSD si din toate functiile pe care le detineIon Doldurea

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.

Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), conformG4 Media.

Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea, scrie stiripesurse.ro.

Staţia GPL la care a avut loc explozia de la Crevedia aparţine firmei Flagas SRL, iar acţionar majoritar este Daniel Ionuţ Doldurea, fiului primarului PSD din Caracal. În raportul preliminar al autorităţilor se arată că activitatea staţiei a fost închisă încă din anul 2020. Acolo, însă totul funcţiona ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată. Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, primarul din Caracal a făcut declaraţii halucinante - ştie că a murit un om, însă despre pompieri, edilul a spus că... e problema lor.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba !!!CORUPȚIA UCIDE. În numai 3 luni a ieșit clar la iveală grozăvia corupției PSD. Azilele groazei, spitalele groazei, șoselele groazei, instituțiile groazei.Asta e efectul a 30 de ani de psd...
2
0
Care toate functiile, la vrajeala s-a retras temporar din pad si o sa revina, praf in ochi… primar ramane. E un bugetar imbogatit. Faceau contrabanda de combustibil si au omorat oameni nevinovati, la puscarie
6
0
Firma cu parcarea / depozitul / statia gpl din crevedia incalca mai multe prevederi legale: era prea aproape de cabluri de inalta tensiune si locuinte si folosea o pompa de transvazare neomologata si din acest motiv periculoasa si a avut profit de 32 milioane de lei in 2022; la profiturile imense pe care le avea putea sa cumpere un teren in afara localitatii si departe de sosea in 2020 dupa primul control isu astfel incat sa nu mai prezinte un pericol ptr nimeni cu exceptia propriilor angajati dar magaria, nesimtirea si lacomia i-au impiedicat sa faca lucrul asta simplu si de bun simt
7
0
El a fost patron pana sa fie ales primar deci cunoaste foarte bine afacerea; avea vreo 3 - 4 firme care detin semimonopol pe sudul tarii cu puncte de lucru in zeci de judete iar aceste firme sunt acum conduse de cei 2 fii ai sai; firmele au foarte multe sau exclusiv afaceri cu institutii ale statului, scoli, spitale, unitati militare, primarii, etc carora le-au mai vandut si tot felul de alte lucruri nu numai gpl; deci afacerea primarului este de fapt o megaafacere in sudul tarii iar ciolacu spune ca nu stie nimic; serios ?
7
1
Jigodii de doi lei dar pe banii nostrii??!!!! Maimutoiul de BUZAU se simte bine>>> Ma bucur ,poate isi da si o prima pentru partid. BRAVOOO!!!!
11
2
Arestați și confiscat toată averea pe care au făcut o ,dar ei sunt liberi și pana se hotărăsc ăștia sa pună mana pe ei ,sunt departe .
6
1
Cred că politica este pentru toți o șansă de căpătuială,este o plagă aproape imposibila de vindecat,indiferent de culoarea politica,eu nu cred că e cineva atât de credul că ar fi cineva din politică pentru oameni,pentru comunitate,etc,astea sunt vorbe goale de adormit copii,de ce sunt atâtea milioane de r*mâni plecați care nu vor sa mai audă de patrie?
12
0
din nou psd
11
3
a furat destul cit pentru 3 generatii
14
2
este utopie dar cel mai corect ar fi desfiintarea psd urmata de cea a pnl si a maruntisului si restartarea politicului pe baze sanatoase.
13
3
Imbecila progenitura de ce nu este arestata ? Face domnul Ministru o ancheta sa vada daca sunt chiar morti cei decedati ? Daca erau arestati " cei cu abuz in serviciu " si cu gentute Vuitton ,de ce este liber un patron miliardar care calcand in picioare Legile a facut posibila asemenea tragedie .E frate cu Piedone ?
18
1
este cu spaga la zi , i se rupe lui de oamenii morti si de retarzi din justitie !
16
1
Tziganul asta apare pe activistul buzoian de pe yt. Uitati va sa vedeti ce smenar e
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510