REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primarul din Caracal știe că a murit un om, dar "ceilalți, pompierii, este problema lor"

Primarul din Caracal știe că a murit un om, dar "ceilalți, pompierii, este problema lor"

Virgil STOIAN 27 august 2023 | 11:12 5152

Staţia GPL la care a avut loc explozia din Crevedia aparţine firmei Flagas SRL, iar acţionar majoritar este Daniel Ionuţ Doldurea, fiului primarului PSD din Caracal. În raportul preliminar al autorităţilor se arată că activitatea staţiei a fost închisă încă din anul 2020. Acolo, însă totul funcţiona ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată. Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, primarul din Caracal a făcut declaraţii halucinante - ştie că a murit un om, însă despre pompieri, edilul a spus că... e problema lor.

Primarul din Caracal stie ca a murit un om, dar 'ceilalti, pompierii, este problema lor'Ion Doldurea, primar Caracal

Într-un interviu acordat postului România TV, imediat după producerea deflagraţiilor, primarul PSD din Caracal, Ion Doldurea, a făcut o declaraţie şocantă. Întrebat dacă a auzit despre tragedia de la Crevedia, edilul a spus că ştie că a murit un om, cât despre pompieri e problema lor: "Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți... pompierii... este problema lor".

În momentul exploziei, primarul Ion Doldurea se afla în străinătate, la o conferință. A spus că va reveni însă în ţară cu primul avion disponibil. Cât despre fiul său, Ionuț Daniel Doldurea, acţionarul majoritar al staţiei GPL, a dat deja cu subsemnatul în faţa procurorilor.
Staţia GPL era închisă încă din 14 octombrie 2020.  Localnicii spun însă că activa fără probleme

În raportul preliminar al autorităţilor se arată că firma care administra staţia GPL era închisă încă din 14 octombrie 2020. O recunoaşte chiar tatăl acţionarului majoritar, care susţine că acolo s-ar fi aflat doar o parcare. Localnicii spun însă că staţia activa în continuare, fără probleme, ba chiar susţin că ar fi un depozit GPL. La scurt timp după declaraţiile primarului PSD din Caracal, luat la întrebări de presă, premierul Marcel Ciolacu vine şi el cu o reacţie. La fel de halucinantă!

Reporter: Am înţeles că patronul staţiei GPL era membru PSD. Ştiţi ceva..îl cunoaşteţi..aveţi informaţii?

Marcel Ciolacu, premierul României: Am înţeles că este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu preşedintele partidului ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membrii au GPL vă înşelaţi.

Firma Flagas SRL a fost înfiinţată în anul 1997. În 2022, cifra de afaceri a a fost de 595 milioane de lei, iar profitul de aproape 33 milioane de lei, conform observatornews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ai bot imblanit, sa te cheme si doldurea, sa fii primar, sa mai fii si pesedist? Dar la Caracal se poate, aici primarul comunist a fost ales 30 de ani, mereu! Despre fetele furate, nu stie nimic?
4
0
Cica nu-i stie pe toti cotizanții, mănânci c***t cu lopata, tocmai pe astia îi stii cel mai bine PSD-ule partid de ucigași, ati omorât la lovitura de stat din 89 si de atunci numai asta faceti !
4
0
Un semianalfabet în uniforma de frate... Nu i se vede sortuletul, e discret...
5
0
Pompierii sunt victimele colegilor lor pompieri din birouri care nu au continuat verificarile la acel punct de lucru pana vedeau ca a fost oprita complet activitatea poate asa gaseau si instalatiile artizanale de transfer gaz de la un camion la altul . Nu vreau sa ma dau romanul care stie tot dar din filmari se vede clar ca la cati pompieri erau nu s-au asigurat sa tina si populatia si ei la distanta corespunzatoare lucru elementar gaz si foc deschis pe scurt bomba . Daca se pastra distanta nu mai erau asa multe victime . Dar cum si la pompieri s-a intrat cu spaga grea ca e bun programu si banii unii dintre ei nici din curiozitate nu au invatat lucruri elementare . Coruptie in birouri la pompieri , coruptie la primarie si lantul contiunua . Cat despre tasu astuia ca era primar PSD nu are nici o relevanta ce treaba are ce face tasu cu ce face fisu si bunicasu lui iohanis a fost membru nazist SS si el este un "onorabil" presedinte al unei tari corupte grav .
7
3
De unde a avut primarul bani de afaceri din salariu sau parandarat Oligarhii din Romania nu sânt in agenda guvernului Salariații dau jumate din impozit și mai vor să fie taxați
6
0
Într-o săptămână parca este radiografia r*mâniei în 30.. ani Sănăt**e, securitate, și Prim -ajutor. Dar dacă vedem insula iubiri și nora pentru mama este de ajuns ! Rușine rușine rușine, sa ne fie !
6
0
Pentru voi pompierilor care va regăsiți în comentarii avem numai mulțumiri și respect pentru meseria care o aveți păcat ca o faceți într-o tara în care nu trebuie niciun efort asa cum fac și șefii dvs. Și restul populației !
5
0
Rușine sa ne fie noua poporului roman ca lăsăm asa oameni sa existe în viata noastră sa își bata joc fără frica domnului de semenii lui !
5
0
Să mulțumim comunității pentru că după scandalul cu fetele omorâte au reușit să voteze tot cu PSD!! Ei zic că sunt smecheri, eu cred altceva. Sunt niște sărăcii care votează pentru o țuică și două kg de zahăr.
5
0
Sa plateasca porcul asta si cu fiul sau toate pagubele, cheltuielile cu interventia si spitalizarile! Asa scrie in lege! Nu sunt de acord cu bani de la buget! Legea spune clar: vinovatul suporta toate consecintele materiale si morale!
9
0
Bai nesimtitule ardea tot orasul daca nu veneam. Asa mentalitate de om las ai, noi suntem dedicati meseriei noastre si tarii.
6
0
Nenorocitule! Ordinarule!
12
1
Televiziunile vietii dau apa la moara scandalagiilor din asa zisa politica mehelagista romaneasca. In realitate este vorba de cineva care nu a respectat normele de protectia muncii. Mi-e scarba de politicienii romani,insa ei chiar nu trebuie sa fie amestecati cu Doreii. Cum isi da unul cu ciocanul la unghie,vine haita de hiene din presa si gastile de politruci,apoi urmeaza neaparat cate o baba sau un flaifuster sa-si dea cu parerea zile in sir,aiurea.Bai,e ceva punctual,chiar daca e tregic. Cate accidente de munca sunt si au fost,daca am cumula numarul de victime,trebuia probabil sa vorbeasca Tatoiu si alte babesnite 24 din 24 de ore.
9
10
si copiilor lor cu mult kkt !!!
9
8
Noua Romanilor, nu ne trebuie razboi cu nimeni , Noi avem razboiul nostru aici in tara ,care ne va distruge la maxim !Coruptia , nonsalanta , smecheria roamaeasca , lasitatea, minciuna si multe altele de genul asta , astea sunt ghiulelele care ne va distruge !Sa auzim de bine ca de rau vedem in fiecare moment !
25
1
La cat mai multe depozite de acest gen. Nu are nicio vina primarul...singura vina este statul roman...care pt o mica spaga inchide ochii la toate neregulile si abuzurile societatii. Cand o sa se trezeasca si vor trece la fapte...atunci nu va mai muri nimeni..pana runci de morti numai de bine
19
2
Un primar obscur dintr un oraș mărginaș al r*mâniei ' ajuns milionar prin trafic de influență potentat de partid punând la înaintare copii care conduc firme fara sa stie nimic de ce se ocupa firma . Ciolacu sa si curețe curtea rapid daca mai vrea în 2024 la guvernare .
24
2
CUM DOMNULE PRIMAR, NU TE INTERESEAZA DE CEI CU PENSII SPECIALE??? CA DOAR VOI ATI PROMOVAT PROSTIA ASTA....VOI CARE AVETI SALARII SI PENSII SPECIALE PE BUNE, ACUM INCET INCET VA ARATATI ADEVARATA FATA
14
2
Toata comuna in frunte cu primarul stiau ca depozitul functioneaza ilegal de 3 ani, de fapt functiona cu nereguli din 2011 dar abia in 2020 a constatat si isu ca functiona cu nereguli grave si a dat amenzi si decizie de ridicare a autorizatiei de functionare iar apoi in ultimii 3 ani depozitul a functionat ilegal si cele 7 institutii ale statului cu responsabilitati in problema asta nu au vazut si facut nimic; firma a platit fara probleme amenzile pentru ca facea profituri imense; e clar o problema foarte grava de sistem; autoritatile nu si-au facut treaba si principalii vinovati sunt guvernul si primaria
26
1
PSD-ul plin de minuni ca și celelalte partide ei toți luptă pentru popor,, și dai și luptă și luptă și dai,, dar nu se vede nimic doar în buzunarul lor, dar ei tot luptă de 30 ani,și încă 30 de ani de acum înainte atât timp cât noi îi votam
16
1
Mai oameni buni, ei sunt de vina? Sau noi ca-i toleram? Suntem buni doar sa comentam.
31
3
Incet incet o sa vedem varful aisbergului . Cand la putere nu sa mai fie decat lepre cum este acest n e m e r n i c . Care cu mult tupeu ne vor spune ca se p i s a pe noi si nu va suporta nici o consecinta . DACA NU NE TREZIM LA ANU SI SA-I DAM LA MAMA LUI D R A C U de psd-isti si liberali , asa va fi si chiar mai rau cu leprele astea ordinare
24
3
" La scurt timp după declaraţiile primarului PSD din Caracal, luat la întrebări de presă, premierul Marcel Ciolacu vine şi el cu o reacţie. La fel de halucinantă!" .......declaratia halucinanta........>>>"Reporter: Am înţeles că patronul staţiei GPL era membru PSD. Ştiţi ceva..îl cunoaşteţi..aveţi informaţii? Marcel Ciolacu, premierul r*mâniei: Am înţeles că este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu preşedintele partidului ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membrii au GPL vă înşelaţi." Deci, unde este declaratia halucinanta a premierului? Am impresia ca ori esti p***t si nu ai proprietatea cuvintelor ori esti idiot si nu intelegi ce se intampla.
21
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016