REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Primarul din Costinești este imun la ‘metale prețioase’, precum AUR!

Primarul din Costinești este imun la ‘metale prețioase’, precum AUR!

Replica API 5 mai 2022 | 00:58 1768

Actualul primar din Costinești Dorin Dumitru Jeanu (PMP) se apropie de o nouă probă de foc. Se află la cârma Stațiunii Tineretului, iar sezonul estival bate la ușă. Însă, iată că, pe lângă pregătirile de rigoare pentru deschiderea sezonului estival, primarul ne-a declarat că este… imun la ”metale prețioase”. Și aici ne referim la partidul AUR, ai cărui membri îi tot aruncă săgeți. Dar Jeanu le barează și spune că nu-l afectează. Mai mult decât atât, primarul Dorin Jeanu a spus că s-a întâlnit, din întâmplare cu George Simion, de la AUR, cu care a avut o simplă discuție nefiind vorba despre nici o schimbare de partid așa cum ar fi insinuat cei care îl tot atacă.

Primarul din Costinești, Dorin Jeanu, este de la o vreme ținta unui atac dezlănțuit din partea lui Iorgu Sorin și Iorga Cheta Raveta. Membri ai partidului AUR și iubitori înflăcărați de animale, aceștia nu scapă nici un prilej pentru a critica deciziile primarului. Principalul lor reproș este activitatea de ecarisaj pe care Primăria Costinești a desfășurat-o, în cadrul căreia au fost sterilizați câteva zeci de câini. ”Cei doi sunt mari iubitori de animale și din câte știu ei hrăneau câinii, și din această cauză m-au atacat. Eu încerc să nu îi bag în seamă și mă consider imun la aceste atacuri.„ a declarat primarul, pentru Replica de Constanța.

Dorin Dumitru Jeanu

Acuzat că vrea să intre în AUR

O altă acuză a cuplului Iorga este aceea că Doru Jeanu ar dori să intre în AUR, după ce acesta a avut o întâlnire amicală cu George Simion, președintele partidului. ”Am avut o simplă întâlnire cu George Simion, în care pur și simplu am vorbit, fără a fi vorba despre nimic politic. Știu că după această întâlnire am fost acuzat de către cei doi că aș vrea să vin la conducerea AUR Constanța. Nu mă interesează acest lucru, nu doresc așa ceva, mai ales că aș pierde mandatul de primar dacă m-aș duce la alt partid.„ a mai spus primarul.

Iorga Sorin și Iorga Cheta Raveca

Mă țin departe de conflicte

În privința unei eventuale plecări din PMP, primarul a ținut să dezmintă orice fel de zvonuri legate de acest subiect: ”Nu vreau să plec din PMP, nu s-a pus niciodată vorba de așa ceva. Chiar dacă în partid sunt două tabere, eu încerc să mă țin departe de orice fel de conflicte”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sotii Iorga nu mai sunt membri AUR din 19 aprilie 2022.
0
0
Racheta asta are nevoie de un psiholog.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768