REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primarul din Crevedia, unde a avut loc explozia stației GPL, și-a mărit salariul cu 70 la sută

Primarul din Crevedia, unde a avut loc explozia stației GPL, și-a mărit salariul cu 70 la sută

A.F. 14 noiembrie 2023 | 17:47 1927

Primarul din Crevedia, unde au avut loc exploziile la o stație GPL, și-a mărit salariul cu 70 la sută. Consilierii PSD au votat creșterea tuturor salariilor din Primărie, într-o ședință a consiliului local. Ei spun că nu le-au crescut veniturile din anul 2019, iar acum era nevoie de o majorare.

Primarul din Crevedia, unde a avut loc explozia statiei GPL, si-a marit salariul cu 70 la sutaFlorin Petre, foto: antena3.ro

Primarul va avea un salariu de 16.500 de lei brut de la începutul anului viitor, adică va lua în mână aproximativ 10.000 de lei net. Edilul și-a crescut salariul cu 6.000 de lei, iar cu mii de lei vor crește și salariile celorlalți angajați din Primăria Crevedia, asta pentru că, într-o ședință de consiliu local, consilierii PSD au votat să fie majorate aceste salarii, având în vedere că, susțin ei, din 2019 nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Viceprimarul va câștiga, de la 1 ianuarie 2024, 13.200 de lei, la fel și secretara instituției.

De asemenea, paznicul va avea un salariu de 4.600 de lei, la care se vor adăuga sporurile.

Pe 26 august a avut loc o explozie puternică la o stație GPL din Crevedia. Șase persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite.

Primarul PSD din Crevedia, Florin Petre, a declarat atunci că nu știa că firma de GPL funcționa în continuare, deși nu mai avea autorizație de mediu, și că oamenii care stăteau lângă depozit, care au fost afectați de explozie, nu au făcut nicio sesizare la primărie.

Întrebat cine este vinovat de tragedie, Petre a răspuns: „Patronul firmei”, adică Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, tot de la PSD. Petre a susținut că firma avea autorizații de construcție și că stația a fost construită înainte ca el să devină primar, scrie digi24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va datzi seama ce oameni au PSDisti in functzii de decizie daca primarul asta si acum cand este in ochi lumi sfideaza toata Romania cu tupeul lui.
2
0
asta este posibil ptr ca legislatia facuta de infractorii din parlament i-a permis asta inca un caz de jaf legalizat si bataie de joc din banul public pe langa risipa prosteasca si furtul ordinar
2
0
Și votam cu aia care ne da puiul și micul. Cu tanti Șoșoaca și cu nea Ciolacul de salvare care ne mărește pensia cu 40 la sută.
2
0
@Ion Du-te ba deacu' de p***t.
1
3
FELICITĂRI DROGAȚI MAGISTRAȚI ați dat doua verdicte ce va caracterizează, nimic în comun cu oamenii de rând, sclavii domniilor voastre. Primul, drogata, mana drogat ului ce a omorât 2 studenți, scoasa de după gratii timp în care jegurilor ordinare, pe Udrea, nu am nimic cu ea, dar la copilul acesteia v ați gândit, voi nu gândiți decât la furt, îmbuibaților și a l doilea la acest nenorociț de primar care a distrus familii întregi. Aveți cumva remușcări sau voi sunteți axați doar pe furt?
8
2
Jegosul asta de primar ,merita castrat !
10
1
economia acelei localitati s-a marit cu 70%? a avut o crestere colosala a bugetului acelei comune? in orice stat unde se munceste cu responsabilitate salariile se maresc in functie de procentul cu care s-a marit economia acelei tari, nici in cea mai prospera tara din lume nu se fac mariri de 70%. Cei din tara asta pleaca de aici de saracie lasand pe astia sa-si traiasca vietile in prosperitate nemasurata.Ei isi fac averi pe indiferenta voastra si pe lipsa voastra de reactie, nu-i taxati nici macar la vot, nu protestati, nu ripostati si s-au obisnuit sa faca ce vor stiind ca nimeni nu-i trage la raspundere.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510