REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
26.3° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Primarul din EFORIE a scos la LICITAȚIE 17 terenuri, cu DEDICAȚIE!

Primarul din EFORIE a scos la LICITAȚIE 17 terenuri, cu DEDICAȚIE!

Replica API 1 octombrie 2021 | 23:31 8130

Robert Șerban, primarul din Eforie, a scos la licitație nu mai puțin de 17 terenuri, unele dintre ele foarte aproape de plajă, aparținând domeniului public privat. Toate sunt vândute în baza unor hotărâri de Consiliu Local din 19 august și 16 septembrie, cu... dedicație?!

Robert Șerban

Licitația va avea loc pe 21 octombrie, în sala de ședințe a Consiliului Local. Dar haideți să vedem despre ce terenuri este vorba și unde sunt ele situate!

Unul dintre imobile este format din teren în suprafață de 8611 mp și 4 construcții anexă parter cu suprafață construită totală de 190 mp care aparțin domeniului privat al orașului situat în Eforie Sud, strada Serei nr. 2C. are suprafață de 7619 mp situat în Eforie Sud, strada Serei, în cartea funciara este notat un drept de folosință în favoarea unei terțe persoane, terenul este împrejmuit, pentru care se plătește taxa pe teren echivalenta cu impozitul.

Iată lista terenurile licitate pe 21 octombrie.

Imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 670 mp situat în Eforie Sud, strada Republicii nr. 67, ocupat de 2 construcții, pentru care se plătește taxa pe teren echivalenta cu impozit; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 1081 mp situat în Eforie Sud, strada Republicii; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 600 mp situat în Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu ( fostă strada Dezrobirii), lot D,; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 600 mp situat în Eforie Nord, strada Tudor Vladimirescu ( fostă strada Dezrobirii), lot D/1,

Lista continuă cu un imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 756 mp situat în Eforie Nord, str. Dunării; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 808 mp situat în Eforie Sud, strada Republicii nr. 80D, loturile 5022, 5030, 5031; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 300 mp situat în Eforie Sud, strada Sirius nr. 1, lotul 781, identificat cu numărul cadastral 773, înscris în cartea funciară nr. 104369, teren afectat de conducte de aducțiune apă si refulare ape uzate pentru care se va asigura drept de servitute; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 42 mp situat în Eforie Nord, strada Daliei nr. 24B, identificat cu I.E. 107388, teren împrejmuit, ocupat de o construcție

Totodată, este vorba despre un teren în suprafață de 480 mp situat în Eforie Sud, strada Republicii nr. 45A, lotul 1564 parțial din parcelarea Movilă Techirghiol; imobil teren care aparține domeniului privat al orașului în suprafață de 120 mp situat în Eforie Nord, strada Nucului nr. 1; imobil în suprafață de 88 mp situat în Eforie Nord, strada Bucovinei nr. 9B, identificat cu I.E. 107137, teren împrejmuit, ocupat de construcții, pentru care se plătește taxa pe teren echivalenta cu impozitul; imobil teren în suprafață de 2529 mp situat în Eforie Sud, strada Serei nr. F.N., terenul este ocupat de construcții; teren în suprafață de 981 mp situat în Eforie Nord, aleea Cristal, pe care este amenajată o parcare, pentru care se plătește taxa pe teren echivalenta cu impozitul; imobil teren în suprafață de 340 mp situat în Eforie Nord, strada Grivița nr. 59, loturile 2, 3, 12 parțiale din parcelarea Butărăscu; teren în suprafață de 514 mp situat în Eforie Nord, lotul 323 din parcelarea Eforia Spitalelor Civile București, .

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dedicatie pt Chiru
0
0
Ciucu se freaca cu zapada oznur joaca remy si roby trage pe nas welcome la eforie
2
0
Inima de caine ai ,o jigodie ai lasat o familie necajita pe strazi animalule
2
0
Cand o sa intre la parnaie hotu asta?
1
0
Strazile nu se pot alipi la loturi si apoi vandute. Indiferent daca sunt in domeniul public sau privat. Daca s-a alipit strada unirii la loturile de care spui, fara hotararea consiliului, este fapta penala. Primarul mai are un dosar penal de abuz in serviciu, este trimis in judecata. Eu l-am votat asa nestiuitoare cum sunt. Ar fi culmea sa vanda o strada mascata sub o licitatie trucata. Faceti plangere la DNA cei cointeresati. Iar Gelal este un excroc care da spaga peste tot. Mie,la scoala, primaria mi-a taiat finantarea anul acesta si am platit parintii tot. Vad ca la altii le vinde strazi.
2
1
Terenul de 981 mp din Eforie Nord, aleea Cristal, este terenul in care primarul a alipit ilegal strada Unirii fara HCL, la loturile 26,27,28 partiale si i-a dat-o in participatiune lui Nagi Gelal, proprietarul hotelului Sirius din Eforie Nord. Acum, vrea sa vanda suprafata de teren cu tot cu strada Unirii, alipita ilegal la loturile respective.
4
0
Cu dedicatie pentru cine?
0
0
KAMPING DIN EFORIE SUD DE LANGA PECINGINE CUM LA VANDUT PE 2 LEI LA PARVESTI SI SARACIA LUCIA SA DEA EXPLICATI LA DNA
2
1
Asta e cel mai mare gunoi a trabsformat eforia in imobiliare pentru interlopii lui si oamenii de partid La puscarie cu voi gunoaielor!
6
3
In Eforii la fel ca si in Constanta s-au spalat in ultimii 2 ani miliarde pe lucrari incepute, nefinalizate, reincepute, refacute, recarpite etc. S-au sapat strazile, s-au acoperit, iar s-au saapat si asa mai departe. Fondurile din banii europeni au fost praduite de sacalii din primarii care si-au trantit imobiliare si fac bani cu fraierii locali, vanzandu-le.
6
0
Nu mai valorati nici 2 lei
5
1
la ce fel de dedicatii face referire ...reportera, cand scrie ca terenurile se vor vinde prin LICITATII PUBLICE???!!!
9
3
ori e neagra ori e alba, sau alba neagra , ca la replica!
6
1
Aiurea cu dedicatie...daca vedeti preturile, va trece,,,orasul se dezvolta!
5
4
Sper sa fie ultimate data cand primaretele mai vinde terenuri si porma pleaca la cusca eu am votat si cu nimic Nu mam ales
4
1
Robert fura mai rau ca Brailoiu, dar sigur el va ajunge la puscarie, nu va avea soarta fosrului. Furatul este o boala le el.
14
3
Asa fac toti, ei pe japca vin la primarie, nu ca iar interesa, mai jumulim ceva, ura si la gara
9
1
DNA stie. boschetarul asta a avut proces in urma cu 1-2 sapt. e lasat sa miste pa cate milioane a furat din primarie sa ii faca lu sorsa o tentativa de casa de moda.. dar tot lake e
13
3
Vinde primare tot
6
2
Pai si DNA ce zice ? Doarme ?
23
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118