REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 30 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6837
21.4° Constanța Vineri, 30 August 2024 Anul XX Nr. 6837
 

Primarul din Eforie, Robert Șerban, lasă primăria fără terenuri! Video

Primarul din Eforie, Robert Șerban, lasă primăria fără terenuri! Video

Andreea VLAICU 30 august 2024 | 00:00 478

Primăria Eforie vrea să scape de mai multe terenuri care aparțin domeniului privat al localităților Eforie Sud și Eforie Nord. Iată că primarul Robert Șerban nu știe din ce să mai stoarcă bani, așa că scoate la licitație 16 terenuri. Prețul de pornire pe metru pătrat începe de la 47 de euro și ajunge și la 437 de euro. Majoritatea dintre aceste terenuri sunt goale, însă printre imobilele scoase la vânzare sunt și terenuri cu construcții deja ridicate.

Primarul din Eforie, Robert serban, lasa primaria fara terenuri! Video

Liberalul Robert Şerban a fost ales în 2016 primar al orașului Eforie, după ce a negociat cu Dănuț Chiparu, de la PRM, la acea vreme, să-i dea postul de viceprimar. Iată că Șerban se află la al doilea mandat în funcția de primar, și îl are și pe al treilea în mâni. Care sunt preocupările lui principale: Vânzarea de terenuri.

Primarul din Eforie, Robert serban, lasa primaria fara terenuri! Videoteren scos la vânzare

Teren cu construcție ridicată ilegal, la vânzare

Astfel, Primăria Eforie a scos la vânzare prin licitație 16 terenuri care se află în Eforie Sud și Eforie Nord. Imobilele au suprafețe între 35 și 796 de metri pătrați și au prețul de pornire de la 47 de euro și ajunge la 437 de euro pe metru pătrat. Multe dintre acestea sunt terenuri goale, lăsate să crească buruienile fără control, însă în anunțul de licitație se află și terenuri cu construcții ridicate. Un teren în suprafață de 95 de mp din Eforie Sud este ocupat chiar de o construcție ridicată ilegal, fără... acte. Acesta este vândut cu 129 de euro pe metru pătrat. Licitația va avea loc în data de 17 septembrie a.c.

Primarul din Eforie, Robert serban, lasa primaria fara terenuri! Videoteren scos la vânzare

Au scos la vânzare casa unui om?

În anunțul de vânzare este și un imobil situat pe strada Mihai Eminescu nr. 6B, din Eforie Sud. La adresă însă, nu se află nicidecum un teren gol, cum se precizează în anunț, ci... o locuință. Imobilul arată mai degrabă ca și casa cuiva, unde și-a amenajat un fel de bucătărie exterioară, cu chiuvetă și toate cele? Ce vrea Robert Șerban să facă?!

Primarul din Eforie, Robert serban, lasa primaria fara terenuri! Video„teren” scos la vânzare

Nu-i ajung banii lui Robert Șerban?!

Aflat la cel de-al doilea mandat de primar, Robert Șerban pe cât de sărac pare, pe atât de bogat este. Dacă la preluarea primului mandat, Robert Şerban era un... modest, ei bine, de când e primar și-a mărit palmaresul de proprietăți. Anul trecut, Șerban și-a cumpărat două ambarcațiuni, una Yamaha și cealaltă Finval FishPro JS, și două remorci, fabricate în anul 2022, respectiv 2023. Nici soția sa nu se lasă mai prejos. Aceasta deține hotelul BluMarine, amplasat în Eforie Nord, chiar în buza mării. Familia Șerban mai deține Panoramic Blu 100 SRL, firmă înființată în 2019, cu domeniul de activitate restaurante.

Video cu unul dintre terenuri scoase la mezat de Șerban:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
65 la 100. La mai mare!!! sa fiti sanatosi!
0
0
Porcu' s-a-ngrashat. Parqetu' nu.
0
0
Mananc si io ceva de-acolo, de niste ANI shori buni.
1
0
Imi convine cu el. Facem afaceri bune si bani frumosi la Eforie.
1
0
Amaratul ia Eforie ca pe moshia lu ta-su.
2
0
Bravo Robert! PSD nu exista. Tu și cosha faceți ce vreți!
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365