REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primarul din Hârşova vrea înfiinţarea Serviciului de Voluntari, care să vină în sprijinul cetăţenilor

Primarul din Hârşova vrea înfiinţarea Serviciului de Voluntari, care să vină în sprijinul cetăţenilor

Replica API 16 martie 2020 | 09:08 864

Decretarea stării de urgenţă este o măsură suplimentară, luată pentru a combate răspândirea coronavirusului. Nu trebuie să ne sperie! Nu trebuie să intrăm în panică, spune primarul din Hârşova, Viorel Ionescu, prin intermediul unui mesaj transmis locuitorilor.

"După publicarea decretului, vom cunoaște măsurile excepționale dispuse, în funcție de care voi convoca și Comitetul Local Pentru Situații De Urgență pentru a lua, la nivelul orașului nostru, măsurile ce se impun și pe care vi le vom aduce la cunoștință, imediat, pe pagina de facebook și pagina web ale Primăriei orașului Hârșova.

Aceste măsuri vor veni în sprijinul cetățenilor și nu trebuie să vă inducă nicio stare de temere. Trebuie doar să fim calmi, responsabili și solidari în depășirea acestei situații, să ne respectăm între noi, respectând și măsurile impuse de autorități, pe care vi le-am mai prezentat anterior, precum și pe cele de igienă, menite să ne protejeze și să limiteze cât mai mult efectele răspândirii acestui virus.

De asemenea, dacă situația o va impune, pentru persoanele neajutorate sau care se vor afla în situații excepționale, în această perioadă, reiau apelul către hârșovenii cu disponibilitate și simț civic, pentru a constitui un Serviciu de Voluntari, la nivelul orașului, care să ne ajute să fim cât mai eficienți și operativi, dacă va fi cazul. Mă puteți contacta în acest sens prin mesaj privat sau orice altă modalitate vă este la îndemână. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin! Trebuie ca fiecare dintre noi să ne înțelegem rolul în lupta împotriva răspândirii acestui virus! Sănătate multă tuturor!", a transmis primarul din Hârşova, Viorel Ionescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016