REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

PRIMARUL din TECHIRGHIOL, sunat în MIEZ de NOAPTE de un locuitor care și-a stricat mașina într-o groapă

PRIMARUL din TECHIRGHIOL, sunat în MIEZ de NOAPTE de un locuitor care și-a stricat mașina într-o groapă

Replica API 22 decembrie 2020 | 09:17 4927

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, este acuzat că nu-i pasă de probleme reale cu care se confruntă localnicii și că le răspunde într-un mod jignitor! În contextul acuzațiilor, edilul orașului a ținut să dezmintă cele spuse și să vină cu un răspuns pentru cei care nu dau dovadă de niște reguli ale bunului simț.

Iulian Soceanu

Primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu, este acuzat de un locuitor al comunei că nu face nimic pentru a rezolva problemele cu care acesta s-a confruntat și că i-a vorbit urât. Mai exact, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat îl acuza pe edil că din cauza neimplicării în problemele orașului, acesta și-a distrus cauciucul mașinii și s-a trezit cu o pagubă în valoare de 500 de lei. De asemenea, susține acesta că primarul i-ar fi răspuns foarte acid. ,,Și ce vrei să-ți fac eu? Vezi pe unde mergi!”, acesta ar fi fost răspunsul edilului.

Primarul dezminte acuzațiile ce i-au fost aduse

După acuzațiile ce i-au fost aduse, primarul a declarat pentru Replica, că răspunde cu bun simț și respect doar celor care dau dovadă de cele două calități. Acesta este de părere că problemele se rezolvă la primărie, nu în miezul nopții.

,,Am fost sunat insistent, sâmbătă, la miezul nopții, pe telefonul personal, să mi se reproșeze faptul că din cauza mea și-a stricat mașina și că să-i dau banii. Într-adevăr, i-am spus că nu am cu ce să îl ajut la acea oră, așa că l-am invitat la primărie să discutăm. A spus că nu are cum să ajungă că este la muncă. I-am oferit posibilitatea să trimită pe altcineva în locul lui, dar a spus că nu are pe cine. Procedural, acesta nu a acționat cum trebuie. La miezul nopții, totuși, este necesar să respectăm niște reguli ale bunului simț. Răspundem cu bun simț și respect acelora care ne oferă cele două calități.” a declarat edilul Iulian Soceanu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fututi gropiel mati bai jegosule obligai pe muistii carw siau tras gaze sa astupe gropile Nici in fata ka cotetul tau de PUB nu ai asfalt bun retardule Nici pe strazile de langa primarie nu e ok ai dat 2 petice la fraieri!
2
0
Cand v-a furat fostul primar, nu l-ati sunat sau cautat niciunul, sa va dea banii ciorditi. L-ati mai si votat. Techirghiol este oras.
0
3
Un primar bun doar ca trebuiesc politisti locali schimbati toti burtosii agramatii bine cu exceptii...in rest in oras NU COMUNA avem numai drohgati si curve
3
1
Dle primar! Locuitorii orasului Techirghiol mor de foame si tu sponsorizezi echipa de sah? Nebunule!
4
0
Sa se mute in Eforie ca acolo nu mai este nici macar asfalt
6
2
Gunoaie galbene
11
3
e ocupat cu afacerile familiei si cu ai finilor nu are timp de populatie
19
1
ii suge pulicica.
4
3
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
2
1
mi am strambat si eu janta pe str ecaterina teodoroiu mai sus de giratoriu...data viitoare nu l mai votez ....ne am lamurit si cu asta ...pub ul sa mearga restul la kkt
16
1
se pare ca e unul din cei 800 care au fost carati la vot sa esi primar mai IULICA ca altfel ii inchideai
9
1
ala care si-a stricta masina vene sae se ducea la Furat!da-i ue lui si la toata familia lui de hoti!
4
5
Un om super ok! E foarte usor sa aruncam cu noroi peste imaginea unui om! pacat.
1
18
Cand esti pus in slujba cetateanului nu conteaza ce ora este. Si ce avea de facut la miezul noptii,doar sa vorbeasca cu omul si sa-l asigure ca ii sta la dispizitie cand doreste, la primarie.In pat, la caldurica cu noua tehnologie, nu-i mare deranjul chiar daca era miezul noptii. Doar nu i-a batut in poarta si a trebuit sa iasa afara in izmene.Cand are nevoie de voturi e treaz in permanenta, acum doarme.
30
1
Va rog sa aveti rabdare este foarte implicat in ralizarea retelei de gaze cu termen de finalizare la urmatoarele alegeri.
19
3
Campania a trecut, ne odihnim. Toate asa zisele lucrari de mantuiala stagneaza. Asta e. Lumea s-a saturat de liberali.
22
1
Au sunat la cap de berbec,il doare n cot, capatanile astea de oaie sunt toti dusi cu pluta.Are o fata de manglitor.
22
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620