REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut în fața spitalului

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut în fața spitalului

Victor ROTARU 3 august 2023 | 16:17 869

Primarul din Urziceni, Constantin Sava, a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut pe trotuar în fața spitalului din oraș. 

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, dupa ce o femeie a nascut in fata spitalului

Primarul din Urziceni a fost exclus din PNL, după ce o femeie a născut pe trotuar în fața spitalului din oraș. Acesta a rămas, însă, în continuare edil.

"Este o decizie cu unanimitate a celor prezenți, cu vot secret, așa cum scrie în statutul partidului. Începând de astăzi, dl. primar nu mai este membru PNL.

Durează procedural, dacă vrei să ai efecte. Nu poți să faci să iei o decizie fără să o analizezi foarte bine, fără să o așezi pe statutul partidului și fără să anunți dinainte. Pentru că dacă am fi luat o decizie inopinat, ar fi putut contesta dl. primar în instanță și nu am fi avut efect atunci.

Prin excludere nu-și pierde decât calitatea de membru. Doar dacă și-ar da demisia își pierde calitatea de primar.", a anunțat Dragoș Soare, președintele PNL Ialomița, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat timp partidele politice nu se vor moderniza si vor sustine candidati la alegeri persoane din trecut si care nu traiesc in realitatea actuala , nimic nu se va schimba in aceasta tara .
0
1
Iar a aparut handicapatul care isi da singur likeuri, mori bag virgin p***t ce esti
2
5
Cum era gluma aia despre putinistul Becali? "Il vrei la Steaua, din vara?". Cred ca se aplica si in cazul AURolacilor SOSoci, la modul "TRASEIST POLITIC - Il vrei in AUR pe primarul din Urziceni, sa-l dam jos pe neamt? (DA), (PARIKIP) sau (Felikitari! Pana la capat! Sus inimile, jos chilotii!)" Alegeti intelept, aplaudacilor! Intelept ca in Gagauzia sau ca la carciuma lu' nea Costantin Simion din Vrancea, unde intra cine vrea, iese cine poate. Grea alegere, nu-i asa? Eu zic sa dam cu banul, dar nu cum da marioneta GEORGE SIMION, care oricum nu da cu banii de la el, ci de la MARlUS DORlN LULEA din pusculita, ca vorba aia"are balta peste"sau ruble, in cazul de fata. Na, surpriza! Ca nici Ruzia nu da de la ea pentru AUR-SOS, ci da de la China. Amin? Amin! Eu zic sa aplaudam"PANA LA CAPAT". Partikipi? Noi partikipam totz! Pupatz microfonul, prima la stanga, luati-va dupa urmele de galben, caci galben marcheaza locul(ca pe zapada). Galbenul e simbolic, ca doar galbena e si populatia ru(Z)a!
18
3
si se pisha in continuare pe populime. Mwie cu mult kkt !!!
5
0
Ia rupt-o. De mâine figurează la Ciuma Roșie.
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166