REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele:

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele:

Andreea VREJOIU 11 iulie 2023 | 00:00 836

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele:

„Fiecare fariseu pe limba lui piere. La noi în popor, pe lângă atâtea proverbe, care mai de care mai sugestive, există și o zicere cum că „dă ca surda-n tobă”. Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, acest individ care se crede o „instituție independentă”, sau mai bine zis „dependentă de altă instituție”, și-a descoperit de câteva zile și vocația de instanță morală, de la înălțimea căreia, înveșmântat în straie #rezist, dă sentințe în societate pe seama dramelor unor bătrâni chinuiți de niște netrebnici!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
What is the fucking article about , bitch ass niggas.
0
0
Biserica are o imagine mult mai favorabila in ansamblul societatii decat un primar cu zurgalai. Te lupti cu morile de vant!
3
0
Firea si Pandele sunt Hotii cu brevete lasati justitia adevarata sa-si faca treaba daca si o face.
6
0
Intre Banescu si Pandele, aleg intotdeauna Banescu. Om cinstit, cu invatatura dumnezeiasca versus bagabont hot ce se da dictatorul Voluntariului si cu nevasta-sa, miezul PSD-ului.
6
0
Cum adica Primaria nu avea atributii de control ? Pai politia locala in subordinea lui avea OBLIGATIA de a apara drepturile si libertatile fundamentale ale persoanelor .Si Pandele nu a spus ca l-ar fi destituit pe seful politiei pe motiv ca nu l-ar fi anuntat ca nu a putut apara drepturile persoanelor torturate in teritoriul ce-l controlau
7
0
eu sunt ...mic nu stiu nimic ,tata n pod be leste capra! si rade sugubet de prostavanii carel cred din... interes!
8
0
Doi escroci , Pandele si Firea doi mincinosi !
10
0
asa se intampla cand toti vor sa l depaseasca pe nea nicu in functie ca longetiitate . a face politicieni permanent pe functii de parlamentar , primar , consilier , directori etc in loc de maxim 2 mandate , face ca tara , judetele , orasele sa stea pe loc , sa nu se dezvolta . nu e cazul sa mai demonstram , vezi mizeria noastra de oras port fara aeroport zis onstanta
7
0
Se oftică golanul că Bănescu a făcut-o de rahat pe Firea, altă golancă.
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436