REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.5° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Primarul unei localităţi, despre sătenii care își udă grădina cu apă potabilă: 'Eu i-aș împușca'

Primarul unei localităţi, despre sătenii care își udă grădina cu apă potabilă: 'Eu i-aș împușca'

Replica API 26 iulie 2022 | 00:00 3895

Un primar din Gorj a declarat că i-ar împușca pe locuitorii care folosesc apa potabilă să ude porumbul și gazonul.

„O rețea de alimentare cu apă de uz casnic este utilizată ca și o rețea de irigat, ceea ce nu este normal. Eu, dacă aș fi în locul celor de la ApaRegio, aș face dosare penale, i-aș băga în pușcărie pe acești oameni, care iau dreptul bolnavilor și copiilor la apă. I-aș băga în pușcărie pe cei care udă porumbii în această perioadă în care alte familii n-au apă să bea. I-aș băga în pușcărie pentru că asta înseamnă nesimțire”, a afirmat primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui.

„Udă cu nesimțire orice. Udă gazonul, udă porumbii. Eu i-aș împușca pe oamenii care iau dreptul altor oameni la civilizație, adică sunt familii care au copii mici, sunt familii care au bătrâni, care au bolnavi întinși la pat zi și noapte și nu au cu ce să se spele din cauză că unii udă porumbi. Deci oamenii care fac treaba asta, mai ales cei care fură apă, aș lua cele mai drastic măsuri posibile”, a adăugat edilul, potrivit Radio Infinit, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piticul Hitler. Psd-ist obosit..
0
0
matii ca ne ai inebunit
1
0
cu primaru tau din eforie
0
0
cei ce fura apa din reteaua RAJA.. CERNAVODA..eu fur apa din retea..sunt smechera,,baiatul meu este sofer la U.G.C. CERNAVODA...el este smecher..fura tot ce gaseste...acum are lucrari in CERNAVODA la trotuare...etc,,,fura ciment, balastru, nisip, orice...numai sa fure...s-a angajat la U.G.C. CERNAVODA,iar acum a fost numit ..SEF DE COLOANA..la furat..ma ajuta sa fur apa..face instalatii clandestine de aductiune apa rece..numai ca eu sa ud gradina fara sa platesc..asta se intampla de zeci de ani..dar prostii nu se prind..eu fur ca asa suntem ..
1
0
Nu e departe de Eforie. In Eforie, unde primarul te ameninta cu amenda de sute de milioane, daca il intrebi de legalitatea unei masuri, iar daca intrebi de arhitectul sef, te mai ameninta cu amenda aceea de sute de milioane. Dar asta e o practica in Eforie.
1
0
In general,functiile de conducere din tara asta sunt ocupate nu de oameni care chiar vor sa faca bine comunitatii si tarii. Scopul accederii alora la putere tine de cu totul altele. Nu putem avea pretentii,doar ca unii din ei reusesc sa mimeze destul de bine patriotismul si grija fata de populatie,sa mascheze tot raul cu ajutorul smecherilor propagandisti si a credulilor spalati pe creiere. E bine sa avem bun simt,sa nu ne inselam intre noi,sa demascam indivizii care abuzeaza si sa-i izolam noi,ca oameni.De la autoritati nu te astepti decat la ghionturi,amenzi,puscarii si batai de joc.
1
0
Ii e ciuda ca el nu e in stare sa foreze si sa aibe apa sa se spele la gura aia spurcata...
0
0
acest primar , trebuie sa plece ,o...jigodie ,,,,,
0
0
Si totusi, credeam ca astfel de mentalitati, precum cea din stire, zac in arhivele securitatii nicedecum in functii cu un anumit grad de decizie. Sa incercam sa ne informam corect si sa nu mai cadem in propaganda mizerabila, venita din anumite agende. Romania este probabil tara cu cele mai multe izvoare din Europa. Probabil iar vor sa ne umileasca cu tot felul de masuri totalitare.
2
0
A iesit tortionarul cu idei totalitare la inaintare? Prietenas, aici in tara noastra, Romania, a nu se confunda cu Kenya, avem apa pentru 10 sisteme solare, ceea ce urmeaza este propaganda de spalat creierii cu schimbarile climatice la care o sa puna botul o parte din aceeasi turama care a picat in vrajeala pandemiei...
0
0
vom uda si mai mult ca inainte, ca nu avem ce manca, o sa udam si ziua si noaptea, ca e la noi in curte, s-a auzit?si la votare o sa zicem nu
2
0
s-o impusti pe ma-ta ca a fatat un retardat!
0
0
Nu se sesizeaza nimeni? Cum ar fi stat lucrurile daca electoratul ar spune ca va pedepsi un primar care nu face ce a promis in campania electorala?
1
0
Exista apa potabila in Roumania?.Mars la cacat fraiere coclit cu porumbii tai cu tot.
0
0
AURolacii tocmai s-au urcat in Lada Niva si se indreapta spre el pentru negocieri. Vor sa-l recruteze in AUR. Este fix tiparul de putinist fara suflet de care are ambasada Rusiei nevoie pentru "denazificarea Romaniei". Informatii obtinute de la agentul rus din AUR, Rodica Boanca. Cineva mi-a inmanat fotografii cu Cristian Terhes in uniforma sovietica a URSS in tinerete. Cine imi poate oferi mai multe detalii despre trecutul lui? Tot mai multe dovezi ies la iveala. AUR partid de rusofili tradatori de tara si de neam. Cand o sa punem piciorul in prag? Sa-i luam de urechi si sa-i batem pe umeri!
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513