REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primele declarații ale lui Theo Rose după ce a aflat sexul bebelușului

Primele declarații ale lui Theo Rose după ce a aflat sexul bebelușului

Valentina CAMARA 23 decembrie 2022 | 00:00 505

În urmă cu o seară, Theo Rose a aflat, în cadrul unei petreceri organizate în acest sens, ce sex va avea bebelușul său, care urmează să vină pe lume în câteva a luni. Astfel, artista a făcut publice imaginile de la eveniment, unde se vede clar că va avea un băiețel, așa cum de altfel își dorea. Recent, cântăreața a apărut într-un videoclip postat de Smiley, pe Instagram, unde a venit și cu primele reacții după ce a aflat sexul bebelușului. Ce discuție au purtat cei doi artiști de la noi.

Theo Rose și Smiley

În urmă cu puțin timp, Theo Rose și Smiley au discutat prin intermediul unui videoclip pe care l-au postat, mai apoi, pe rețelele sociale. Artistul este foarte entuziasmat că Theo Rose va deveni mămică în scurt timp.

Primele declarații ale lui Theo Rose după ce a aflat sexul bebelușului

După numeroase săptămâni în care fanii au fost curioși să afle ce sex va avea copilașul pe care Theo Rose îl poartă în pântec, iată că, în urmă cu o zi, cei doi au făcut marele anunț. Artista și Anghel Damian vor deveni, în câteva luni, părinți de băiețel.

Theo Rose și partenerul său au organizat o petrecere surpriză cu scopul de a afla sexul pe care bebelușul lor îl poartă. Astfel, atât cântăreața noastră, cât și apropiații invitați la petrecere, au postat primele imagini care anunță că cei doi părinți vor avea un băiețel. La scurt timp, vedeta a publicat chiar și o imagine cu ecografia micuțului copilaș

Primele declarații ale lui Theo Rose după ce a aflat că va avea băiețel

Cei doi viitori părinți au fost foarte entuziasmați după ce au aflat că vor deveni părinți de băiețel. Au urmat și urările de bine din partea celor prezenți la petrecere, care i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

Chiar și colegul său de breaslă, Smiley a fost tare emoționat după ce a aflat vestea cea mare. Imediat după ce s-au revăzut, artistul a ținut să imortalizeze un moment cu cântăreața.

"La repetiții. Sunt aici cu viitoarea doamnă.", a spus Smiley pe pagina sa de socializare.

"Mda, viitoare doamnă, că acum sunt fetișcană.", a adaugat Theo Rose.

"Ieri tocmai ne-a dezvăluit că va avea un băiețel.", a spus entuziasmat Smiley, colegul lui Theo Rose de emisiune.

”O să fie cu ochii pe Josephine (n.r. fetița lui Smiley și a Ginei Pistol). O să-i placă gagicile mai mari un pic.", a spus Theo Rose, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
suta-n suta.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016