REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
19.4° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Primele declarații ale Mădălinei Pamfile după ce a fost prinsă băută la volan!

Primele declarații ale Mădălinei Pamfile după ce a fost prinsă băută la volan!

Mirela PASCAL 6 octombrie 2024 | 00:00 405

Probleme mari pentru Mădălina Pamfile! Fosta „elevă” a lui Radu Mazăre a fost prinsă, sâmbătă dimineață, la volan sub influența alcoolului. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost testată cu aparatul etilotest de către echipajul de Poliție, însă aceasta a devenit și agresivă. Oamenii legii i-au pus fostei vedete tv imediat cătușele și au dus-o la sediul INML pentru a preleva probe. Declarațiile Mădălinei nu au întârziat să apară. Regretă ce a făcut și spune că nu are nicio justificare.

Primele declaratii ale Madalinei Pamfile dupa ce a fost prinsa bauta la volan!

Mădălina Pamfile, cunoscută în show-biz drept „eleva lui Radu Mazăre”, a fost depistată, sâmbătă dimineață, în jurul orei 4.05, de polițiști în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au oprit pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei un autoturism care se deplasa haotic, iar la volanul acestuia se afla chiar fosta asistentă de televiziune. În urma efectuării unui etilotest, Mădălinei Pamfile i s-a descoperit 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mădălina Pamfile: „Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut”


Deși a devenit mămică și s-a și măritat pe yaht la Dubai cu un om de afaceri albanez, se pare că Mădălina a revenit pentru o seară la obiceiurile de la începuturile ei din show-biz când merge să se distreze în club cu colegele sale asistente din televiziune.

Chiar înainte să fie oprită de Poliție, Mădălina Pamfile postase pe conturile ei de socializare imagini dintr-un club de fițe din Capitală, unde ieșise la distracție vineri seară.

Contactă de Click! după incidentul cu Poliția de sâmbătă dimineață, Mădălina Pamfile a oferit prima declarație, precizând că regretă profund faptele sale. „Nu aș dori să comentez evenimentele petrecute în această dimineață, pot doar să spun că regret profund cele întâmplate și îmi asum consecințele faptelor mele.  Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut și nu cred că servește opiniei publice și nici familiei mele expirmarea unui punct de vedere din partea mea”, a declarat Mădălina Pamfile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Panaramele au ajuns vedete. Tara de c***t
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710