REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
19.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Primele declarații ale mamei românului din Londra care a înjunghiat o fetiță de 11 ani

Primele declarații ale mamei românului din Londra care a înjunghiat o fetiță de 11 ani

A.F. 15 august 2024 | 18:21 985

Un incident terifiant în Londra a șocat comunitatea internațională: un bărbat român a atacat brutal o fetiță de doar 11 ani în Leicester Square, lăsând-o cu răni severe. Bărbatul a fost reținut și este acum în custodia autorităților, dar gestul său a stârnit o undă de șoc și revoltă. În mijlocul acestei tragedii, mama atacatorului a dorit să transmită un mesaj de regret și compasiune.

Primele declaratii ale mamei romanului din Londra care a injunghiat o fetita de 11 ani

Detaliile atacului din Londra

Într-o zi aglomerată în Leicester Square, una dintre cele mai frecventate zone din Londra, fetița a fost atacată de bărbatul de 32 de ani, care a înjunghiat-o de 8 ori în zone critice ale corpului, inclusiv față, gât și umăr. Starea victimei a fost critică, iar intervenția promptă a unui agent de pază a fost esențială pentru salvarea vieții acesteia. Agentul a declarat: „Am auzit un strigăt și am văzut bărbatul înjunghiind copilul. Am intervenit imediat, am imobilizat agresorul și l-am predat autorităților.”

Magda Gîrlă, mama bărbatului implicat, a transmis un mesaj public după aflarea veștii despre atacul fiului său. Într-o declarație emoționantă, ea a spus: „Vă rog să transmiteți acest mesaj tuturor, îmi pare profund rău pentru ce i s-a întâmplat fetiței.” Femeia a explicat că a aflat despre incident din surse externe și a avut o discuție cu fiul ei înainte ca acesta să comită atacul.

Problemele psihice ale atacatorului

Bărbatul are un istoric de probleme psihice, fapt care ar putea explica comportamentul său violent. Individul este și el tată de fată. Autoritățile nu au raportat antecedente penale, dar se știa că se confruntă cu afecțiuni mentale. Aceste probleme ar putea fi un factor important în înțelegerea motivelor din spatele actului său teribil.

Incidentul a provocat o stare de șoc și groază în rândul trecătorilor și al comunității londoneze. Scenele violente și intervenția rapidă a agenților de pază au fost relatate pe larg în presă, iar comunitatea a fost profund afectată de acest atac brutal, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516