REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Mar., 15 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6883
19.5° Constanța Marți, 15 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6883
 

Primele demisii din PSD Constanța, din cauza listei de candidați la parlamentare!

Primele demisii din PSD Constanța, din cauza listei de candidați la parlamentare!

Mirela PASCAL 15 octombrie 2024 | 13:38 3017

Nicoleta Bercaru, consilier județean PSD, și-a dat demisia din partid și din funcția de consilier parlamentar la cabinetul lui Horia Țuțuianu, deputat PSD.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare!

S-a scris prima demisie în PSD Constanța, după ce conducerea partidului a stabilit lista candidaților la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 1 decembrie.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare!

”Această demisie înseamnă și demisia mea de membru PSD. 16 ani dedicați unui partid care, din păcate, este fără leac, fără scăpare, dacă lucrurile nu se schimbă începând cu capul”, spune Nicoleta Bercaru.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare!

 Potrivit informațiilor noastre, Nicoleta Bercaru a plecat din PSD, fiind nemulțumită de lista de candidați la alegerile parlamentare.

Contactată pentru un punct de vedere, Nicoleta Bercaru a declarat că și-a dat demisia din partid din cauza listei de candidați, ”o listă de penali”, spune Bercaru amintind, totodată, declarațiile liderului PSD Marcel Ciolacu potrivit cărora pe listele de candidați social democrați, pentru alegerile parlamentare, nu se vor regăsi oameni care au fost trimiși în judecată pentru corupție. 

Bercaru: Sunt mizerii mafiote făcute de Felix Stroe

De asemenea, Bercaru a lovit puternic și-n Felix Stroe, despre care spune că s-a aflat în spatele lui Nicușor Constantinescu multă vreme. ”Sunt mizerii mafiote făcute de Stroe care și-a dorit să vândă județu. Foarte bine și-a făcut mendrele, nici o problemă, ce mai caută la vârful PSD Constanța? A pierdut județul. În politică este ca în fotbal: dacă pierzi pleci acasă. Nu știu pe ce considerente l-a păstrat domnul Ciolacu. Deja este prea mult, eu sunt un singur membru am muncit pentru partidul acesta, am crezut în partid, în oameni,  acum este dezastru și nu  cred că era momentul potrivit pentru așa ceva. Nu pot să mă asociez cu acești oameni”, a mai precizat Bercaru

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare!

Horia Țuțuianu, uimit de gestul Nicoletei Bercaru

Uimit de gestul Nicoletei Bercaru este și Horia Țuțuianu, în cabinetul căruia Bercaru a activat în ultimii ani. ”Azi am primit la cabinet demisia Nicoletei Bercaru. Am tot sunat-o zilele acestea și nu mi-a răspuns.  Nicoleta Bercaru e o fire impulsivă, e o demisie unilaterală și i-o respect”, a spus Țuțuianu.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare! Horia Țuțuianu

Cine sunt candidații PSD Constanța la parlamentare!

Reamintim că la Camera Deputaților, lista este deschisă de Daniel Georgescu, primarul din Limanu, fiind urmat, pe poziția a doua, de Mirela Matichescu, pe poziția a treia se află Cristina Dumitrache, iar pe poziția a patra se află Eduard Martin.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare! Mirela Matichescu

Lista continuă, pe locuri neeligibile, cu Daniel Tatu, fost liberal, George Mișa, Niculae Tănase, Costin Răsăuțeanu și George Cartali. De asemenea, au mai fost puși pe locuri neeligibile Andrei Novac, Daniel Tudor și Gela Marinela Ivașcu.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare! Daniel Georgescu și Felix Stroe

La Senat, deschide lista veșnicul Felix Stroe, fiind urmat pe poziția a doua, de Liviu Brăiloiu, iar pe poziția a treia se află Cătălin Grasa, candidatul PSD la Consiliul Județean Constanța. Pe locuri neeligibile mai sunt Genc Mevlit, ales consilier local pe listele PSD Medgidia la alegerile din 9 iunie.

Primele demisii din PSD Constanta, din cauza listei de candidati la parlamentare! Cătălin Grasa

Lista de candidați va fi depusă marți, la Biroul Electoral, la ora 15.00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi Cartali de departe cel mai p..t om intalnit vreodata. Omul e imaginea subculturii, un grobian caruia ii curg balele pe la sediul PSD pe Mamaia, mai mai, poate o fu..t.e. pe Nicoleta secretara, d***a Tanase sau, pe praful asta, i-o s.u.g.e. Costin R. fundashul, figura paterna pt baiatul lipsit de afectiunea tatalui in copilarie..
4
0
Iar veșnicul greier tit
2
0
Nu intelegeti bre ca asa s-a cotizat? Ce puii mei credeti ca e Alianta DA?
3
0
Pe nume Nicolae Emilian nu l-ați pus pe cantul listei?.
3
0
ce va mai place sa vorbiti pe la colturi de mazare-constantinescu!! Va convenea cand asa cum erau ei scoteau 14 din 14 colegii la parlamentare, castigau zdrobitor primaria si consiliul! Am vazut rezultatele psd ului din 2016 pana acum..felicitari stroe dumitrache dar si gastii de slugi: tutuianu si alte “valori”!!
7
1
Promite locuri de munca la femei! Spune Gigi cum le scoți la cafea la filicori și la mio sa vadă armanii tai ca ești smecher
6
0
Trebuie sa fii grav avariat la cap sa votezi PSD si in 2024, dupa 35 de ani de hotie generalizata si subdezvoltare
22
1
A început răca între mach1don1 toții vor la cașcaval să prindă și gura lor 2-3 feli
18
0
E tehnica sa ii puna pe cei de pe locuri neeligibile care oricum vor fi Consilieri Locali sau Judeteni.
11
0
Nu cred ca plange nimeni dupa Tutuianu fost sef la CJC daca isi mai aduce aminte cineva.
19
3
De ce dl Decebal Fagadau a fost retras de pe lista, stiam ca si el e candidat la Parlament. Pacat!
12
21

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445