REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primele imagini cu Paula Seling și fiica înfiată

Primele imagini cu Paula Seling și fiica înfiată

Valentina CAMARA 23 decembrie 2022 | 00:00 1260

Paula Seling este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. Cu o carieră de succes, vedeta a ales întotdeauna să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Acum, artista a făcut publice primele imagini cu fiica înfiată. De ce a ținut totul secret.

Paula Seling și Elena

Paula Seling a dezvăluit că are o fetiță înfiată. Micuța se numește Elena, are 9 ani și a venit în familia artistei în urmă cu șase ani. De atunci, a făcut-o pe artistă cea mai fericită mămică. Motivul pentru care Paula Seling a ales să țină secret până acum faptul că are o fiică adoptată.

Paula Seling, despre fiica ei în vârstă de 9 ani

Pentru prima dată, Paula Seling a vorbit, pentru viva.ro, despre fetița pe care a adoptat-o în urmă cu șase ani. ”Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a spus Paula Seling.

Artista o descrie pe cea mică și spune că este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. Mai mult, Paula Seling a spus că este uimită de evoluția fiicei ei, de felul în care relaționează cu ceilalți copii, de spiritul de lider, dar și dorința ei de a fi mereu prima.

Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp. (...) Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav.”, mai spune Paula Seling potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Motivul pentru care Paula Seling a ales să țină secret faptul că are o fetiță în vârstă de 9 ani

Vedeta spune că motivul pentru care a ales să țină secret faptul că are o fetiță în vârstă de 9 ani este acela că a preferat să o lase pe cea mică să aleagă dacă vrea sau nu să apară public.

I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!. I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.”, a mai spus câmtăreața.

Întrebată ce își dorește de la anul 2023, artista a spus că:  ”Sper ca anul 2023 să fie blând, să fie cu sănătate, multe zâmbete, să aducă timp petrecut cu cei dragi, călătorii în locuri frumoase, clipe savurate în tihnă. Pentru anul ce va veni, îmi doresc, tare mult, să vină cu proiecte noi și valoroase, pe care publicul meu să le pună în suflete. Cer iubire și fericire, nu lucruri materiale, pentru că tot ce contează este liniștea.”, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016