REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost găsit într-o baltă de sânge

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost găsit într-o baltă de sânge

Virgil STOIAN 21 iulie 2024 | 00:00 939

Andrei Versace, unul dintre cei mai renumiți influenceri din România, a fost găsit decedat în locuința sa. Descoperirea tragică a avut loc sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1.

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost gasit intr-o balta de sangeImagini din apartamentul lui Versace

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar corpul neînsuflețit a fost transportat la INML pentru autopsie. Potrivit unor imagini care circulă în mediul online, cadavrul lui Andrei Versace ar fi zăcut într-o baltă de sânge.

Conform surselor din Poliție citate de Gândul, paznicul clădirii a sunat la 112 după ce a simțit un miros puternic provenind din apartamentul lui Andrei Versace.

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost gasit intr-o balta de sange

Pentru că ușa era încuiată, a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare de la ISU București-Ilfov. Sursele indică faptul că, în urma verificărilor inițiale, nu au fost găsite urme de violență pe corpul lui Andrei Versace.

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost gasit intr-o balta de sange

Ce spune Poliția Capitalei:

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10:35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, agent de securitate al unui complex de locuințe din Sectorul 1, cu privire la un miros înțepător, specific unei persoane decedate, provenind dintr-un apartament.

Polițiștii de la Secția 2 s-au deplasat rapid la fața locului și au confirmat situația semnalată.

Ulterior, la fața locului a sosit și un echipaj al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsit decedat un bărbat, fără a prezenta urme de violență.”

„Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie,” a anunțat Poliția Capitalei.

Cunoscut sub numele de Versace, Andrei Pârvan a devenit faimos în presa tabloidă pentru imaginea unui milionar excentric pe care și-a creat-o prin intermediul platformelor de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit o veste buna....la cat mai multi
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712