REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
26.7° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Primul anunţ despre Papa Francisc, după operaţia de 3 ore, sub anestezie generală: "Este bine, deja a făcut o glumă"

Primul anunţ despre Papa Francisc, după operaţia de 3 ore, sub anestezie generală: "Este bine, deja a făcut o glumă"

Ana Maria LIPAN 9 iunie 2023 | 00:00 791

Papa Francisc a ieşit cu bine din operaţia abdominală la care a fost supus miercuri. Suveranul Pontif a stat trei ore în blocul operator însă nu a suferit nicio complicaţie, anunţă Vaticanul. Intervenţia a necesitat anestezie generală şi are loc la doi ani după o operaţie la colon. Cu toate acestea, Papa va rămâne internat pentru câteva zile pentru a se recupera în totalitate.

Primul anunt despre Papa Francisc, dupa operatia de 3 ore, sub anestezie generala: 'Este bine, deja a facut o gluma'

Papa Francisc a suferit miercuri o intervenţie chirurgicală care a durat trei ore şi s-a desfăşurat fără complicaţii, a precizat Vaticanul într-un comunicat, potrivit Reuters şi DPA. ''Operaţia s-a încheiată: s-a desfăşurat fără complicaţii şi a durat trei ore'', se mai spune în scurtul comunicat de presă. Suveranul pontif a fost internat miercuri în spitalul Gemelli din Roma, unde a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unei hernii abdominale. După terminarea operaţiei, papa Francisc a fost adus în apartamentul papal de la etajul al zecea al spitalului Gemelli din Roma, potrivit agenţiei de ştiri ANSA, sursa citată de observatornews.ro. 

Papa Francisc a ieşit cu bine din operaţie

Vaticanul a anunţat că până pe 18 iunie, conducătorul bisericii catolice nu va mai participa la nicio activitate publică. Chirurgul său este însă optimist şi a declarat că nu există niciun motiv de îngrijorare. "În primul rând, Papa este bine. Cred că aceasta este vestea pe care voi şi întreaga lume o aştepta. Este bine, este conştient şi deja a făcut o glumă cu mine în urmă cu câteva minute", a declarat Sergio Alfieri, chirurg.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sanatate multa!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699