REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.2° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Primul bilanț al morților raportați, după ce Hamas a atacat Israelul cu rachete

Primul bilanț al morților raportați, după ce Hamas a atacat Israelul cu rachete

Virgil STOIAN 7 octombrie 2023 | 13:57 1246

Apare primul bilanț al morților, după ce Israelul a  fost atacat cu rachete de Hamas. Datele sunt preliminarii și cu siguranță odată cu scurgerea orelor vor crește. Premierul Israelului a promis că riposta va fi una extrem de dură.

Primul bilant al mortilor raportati, dupa ce Hamas a atacat Israelul cu rachete

Cel puțin 22 de persoane au fost ucise de la începutul atacului masiv al grupării teroriste Hamas, susține Magenul David Adom. Peste 70 de persoane sunt rănite grav. De asemenea, preşedintele consiliului regional Shaar ha-Negev a fost ucis într-un schimb de focuri. Serviciul de urgență Magen David Adom spune că cel puțin 22 de persoane au fost ucise de la începutul atacului masiv al grupării teroriste Hamas. Există peste 70 de persoane grav rănite, potrivit unui purtător de cuvânt.

Celulele teroriste ale grupării din Gaza s-au infiltrat în mai multe comunități din sudul țării. Se așteaptă ca bilanțul victimelor să crească, notează Times of Israel. De asemenea, preşedintele consiliului regional Shaar ha-Negev, Ofir Liebstein, a fost ucis în timpul luptelor cu teroriștii Hamas sâmbătă dimineață, conform autorităților locale.

"Ofir a fost ucis când a mers să apere un oraș în timpul atacului terorist", precizează consiliul. Adjunctul șefului consiliului, Yossi Keren, îi ține în prezent locul. Times of Israel notează și că Hamas publică imagini care arată cum membrii săi capturează mai mulți soldați israelieni în timpul unui atac asupra unei baze militare de la granița cu Fâșia Gaza. Alte clipuri care circulă online pretind că arată civili israelieni luați ostatici de grupul terorist, potrivit stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia stai tu jos, in genunchi si bea pisat. si tu si mata ca te-a facut asa p***t! ar fi mai bine sa iti bubuie tie capul ala p***t si plin cu tarata. ne pisam pe tine si familia ta
1
0
bomba nucleară peste Israel Și mwe ucraina
1
1
Dacă vine războiul suntem în pom. Armata este la pensie sau demisionata bărbații sunt la munca în Italia iar care mai sunt în tara vor fugi... vedem pe naibii atunci cu politica de distrugere a celor care au scos capul dintre dobitoace, valabila în toate domeniile Mai Mapn Civilie
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699