REPLICA ONLINE CONSTANTA

32° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
32° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Primul caz de flurona a fost înregistrat și la Constanța!

Primul caz de flurona a fost înregistrat și la Constanța!

Andreea VREJOIU 11 ianuarie 2023 | 09:47 3970

Primul caz de Flurona, infecția simultană cu gripă și Covid, a fost înregistrat și la Constanța, la Spitalul de Boli Infecțioase!

O femeie a fost diagnosticată cu „Florona”, în vârstă de 70 de ani, hipertensiva. Aceasta este nevaccinată pentru gripă, dar este vaccinată cu două doze împotriva Corona-virusului.

În țară au mai fost diagnosticate cazuri de Flurona, dar și un deces la o femeie de 74 de ani, din Iași.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Swugi puula cu vaccin si cu masca. Ma cac in camera ta de garda. Am virusu si infestez tot orasu. Pe unde imi vezi piizda sa te feresti fraiere ca iti dau cu ea la gura si iti dau virus. Am si branzica in piizda sa lingi tu. Sclavule
5
2
papagalii nevaccinati,va mai rareste virusul ca prea v.ati inmultit ca soarecii,in plm de pprosti!
4
6
ba ccoardelor,mai stati dreq acasa,bombe biologice.imbolnaviti pe toata lumea.Ati vazut maimuta aia umblatoare care si.a imbolnavit fata de 5 luni de covid kraken din china???
3
4
Mars ma la ma-ta pe centura si suge tu poulile tiristilor cum face si ma-ta! Apropo, poti s-o s**i mult mai lejer fara masca asa ca mult spor iti doresc!
1
0
Aveti iar subiecte. Atentie ca este ia distrasa, curentu v a bubuit, gazele v au bubuit, ratele v au bubuit, hrana v a bubuit. O sa muriti de foame, frig si o sa fiti dati afara de proprietari si banci. Voi tot dupa somitatile intergalactice jumara, beti mahler, marinescu cap de sflecla, craiu ochi albastri, si Arakakat sa va luati. ASTA E SELECTIA NATURALA! SFATUITI LUMEA SI EDUCATI O CE INSEAMNA VITAMINA C D si Zn. Aer liber, miscare si mancare sanatoasa. Nu 8 reclame la farmacii si 2 la burgeri si pui de la kfc.
5
3
Sper sa nu ai nevoie niciodata de camera de garda
2
4
Bai papagalule cu camera ta de garda, taci si inghite sclavule, m**e cu camera ta de garda. Merg cum am mers peste tot cu legea pulii fara masca peste tot. Daca eu intru fara masca, tu s**i p**a?
5
8
de mai jos : nu mai faceti spume la gura ca nu v-a obligat nimeni sa va vaccinati niciodata; de ce va infurie ca altii fac sau sunt nehotarati ? in mod clar ptr ca vreti sa va impuneti cel putin cu agresivitate ideile aberante in care credeti; eu am facut 5 doze anti covid si antigripalul de peste 20 de ani in fiecare an dar nu am incercat niciodata sa conving pe nimeni sa faca; oleaca de toleranta, decenta si bun simt ar fi binevenita si in acest caz; adevarul este ca romania a avut totusi cele mai relaxate restrictii covid din europa, la mare distanta de alte tari - nu mai mintiti; cand esti bolnav mergi tot la medicii care recomanda vaccinarea, toti sau aproape toti !
8
5
Sa ne băgăm toți poala în vaccinul vostru de imbecili..toată lumea vb de cate efecte negative au apărut zeci de mii de cazuri..mai lăsați-ne cu porcăriile voastre de "deștepții p.lii
8
13
N-aveti decat sa crapati ca nu va opreste nimeni! Daca tot sunteti asa de tari in c****a aveti tupeul sa dati o tura pe la camera de garda a unui spital, fara masti bineinteles? Mai vorbim pe urma!
12
6
Primul caz de prostie...pe când?
5
3
nici macar masca n o sa port. Sa dea amenda ca conteac si scap de ea cum au facut mii de oameni
5
12
Iar începe circul ? Mai lăsați-o balta cu isteria vieții... Nu,nu vrem vaxxin,Ciao!
14
10
iar apar X boli cu nume pompoase ca sa justifice noi vaccinuri care sa ingroape populatia. felicitari. fix de asta avea nevoie tara. mii de ani a supravietuit omenirea cu remedii naturiste. acum, nu se mai poate? persoanele in varsta sunt vulnerabile oricum, selectie naturala se mai numeste. un organism slabit si imbatranit este vulnerabil si la o intepatura de tantar.
12
15
Starea de urgenta... si lockdown! Sa iasa si tancurile pe strazi, sa se poarte masca, sa se dea O.M.
11
17
Stati linistiti si dormiti!
6
4
Avinceput din nou abureala ?
13
12
Minciuni ! Trezitrea !!! Nu v-a ajuns cat si-au batut joc de voi? Cum au omorat oamenii in spitale la ordin ??? Trezirea !!!
19
20
Gata au început ăștia să ne prostească din nou, parcă îi văd acum cum iar se dau eroi, și că trebuie un nou vaccin, alte afaceri de milioane
17
17

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436