REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
21.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Primul charter TEL AVIV- Constanța a adus la Mamaia primii 88 de turiști israelieni

Primul charter TEL AVIV- Constanța a adus la Mamaia primii 88 de turiști israelieni

Mirela PASCAL 28 iulie 2024 | 00:00 301

Vineri, pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, a ajuns prima serie de turiști din Israel, a anunțat Corina Martin.

Primul charter TEL AVIV- Constanta a adus la Mamaia primii 88 de turisti israelieni

”Este un proiect în care m-am implicat personal din 2014, atunci când nimeni în turismul românesc nu ii dădea nici o șansă turoperatorului israelian reprezentat de Meidan Butnaru, precum că ar putea aduce israelieni la plajă, pe Litoral, în România! Meidan mi-a povestit, atunci când m-a sunat prima oară, că Ministrul de atunci al turismului a spus ca nu îi poate ajuta atunci...dar crede că cineva în România poate, și aceea e ...Doamna Corina Martin, de la Constanța! Pentru mine, atât a fost de ajuns. Am acordat încrederea și sprijinul direct, prin Asociatia Litoral - Delta Dunarii, implicându-mă direct în promovarea zborurilor din Tel Aviv și a destinației Litoral-România, participând apoi la Târgurile de Turism din Israel, în standul României, în care am adus veselia și Carnavalul și magia de Mamaia ...și această strategie a adus Litoralului și României câte 3 și 4 zboruri pe săptamână, în ultimii 10 ani, către Constanța, Litoral! Peste 4500 de turiști israelieni pe sezon, venituri de peste 40 milioane euro /vară catre hotelieri, restaurante, Delfinariu, Acvariu, Telegondola Mamaia, transportatori, muzee, cetăti antice, crame etc.....

Primul charter TEL AVIV- Constanta a adus la Mamaia primii 88 de turisti israelieni

Proiectul s-a oprit numai un an - în pandemie, dar deși ultimii ani de conflicte și tensiuni ne-au afectat sosirile, iată ca turoperatorul israelian TLV Booking, membri in patronatul nostru, Asociatia Patronala RESTO Constanta, a reluat zborurile charter de la Tel Aviv catre Constanța și va continua până la capătul acestei veri, cu singurul charter ce aduce turiști străini pe Litoralul românesc! Ați fi uimiți sa auziți DE CE au venit turistii israelieni pe Litoralul romanesc, CE ANUME LE PLACE, de au ales ei România, ce are România în plus fată de alte tări in care puteau alege sa meargă! Ați fi uimiți să vedeți  cu ce ochi ne văd turiștii străini, ce aprecieri au ei, la plecarea dintr-un circuit în România sau de pe o Croazieră care atinge portul Constanța sau dintr-o vacanță de câteva zile in România... Închei cu cuvintele Excelenței Sale, dl Reuven Azar, Ambasador al Israelului în România, aflat la misiune de mandat acum, la fel precum au afirmat și Vice Ambasadorul Rami Teplitskiy și Președintele Romania-Israel Chamber of Commerce / Camera de Comert Romania-Israel, dl Calin Cosar: “Israelienii iubesc România!" Și dacă veți avea vreodată ocazia să vedeți bucuria si entuziasmul turiștilor israelieni care au rădăcini în România, atunci când pășesc pe pământ romanesc - ați înțelege pe loc şi cat  este de adevărat și de ce...!”, a spus Crina Martin.

Reamintim căjoi, 18 iulie a.c., începând cu ora 14:30, a avut loc conferința de presă de lansare a Zborurilor Charter Tel Aviv - Constanța- Tel Aviv pentru sezonul estival 2024, pentru turoperatorul TLV Booking Agency (membru RESTO Constanța).

Primul charter TEL AVIV- Constanta a adus la Mamaia primii 88 de turisti israelieniCălin Cosar, Rami Teplitskiy, Meidan Butnaru și Bogdan Artagea

La eveniment au participat Reuven Azar, Ambasadorul Israel în România; Rami Teplitskiy, Viceambasador Israel în România; Călin Cosar - Președinte Camera de Comert Romania - Israel; Vergil Chițac - Primarul Municipiului Constanța; Corina Martin - Președinte RESTO Constanța; Bogdan Artagea - Director Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța și Meidan Butnaru - reprezentatul turoperatorului organizator TLV Booking (membru RESTO Constanța).„Suntem aici într-un eveniment special. În primul rând, mulțumesc antreprenorilor care fac ca aceste lucruri să se întâmple. A fost un an greu pentru Israel, opțiunile lor de călătorie au fost reduse. Ei caută mereu oportunități de călătorii interesante. Aceștia vor să călătorească în România, să vadă sinagogi, cimitire sau ce altceva are legătură cu istoria familiei lor. Vor să vină, să cheltuiască bani pe unde călătoresc, să se îndrăgostească de Constanța și de zona. Sperăm că de aici vom evolua și că tradiția aceasta se va dezvolta și mai mult. Vă urez succes cu munca de la aeroport. Sperăm că se va termina războiul și că populația va fi în siguranță. Atunci, turismul își va reveni și va evolua”, spunea vice ambasadorul Israel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei sper ca ei sa aiba parte de un control la întrarea în tara noastră asa cum ni-l fac ei nouă, pentru că intelegem masurile lor de securitate, dar sunt fix paranoici.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436