REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Primul weekend în libertate! Radu Mazăre s-a întors în Constanța și profită din plin de libertate!

Primul weekend în libertate! Radu Mazăre s-a întors în Constanța și profită din plin de libertate!

Mirela PASCAL 2 iunie 2024 | 00:00 24637

Fostul primar al Constanței profită din plin de libertate.După 5 ani petrecuți în spatele gratiilor, Radu Mazăre recuperează timpul pierdut alături de familie și prieteni. Una dintre persoanele care i-au fost aproape, chiar și atunci când fostul edil s-a aflat după gratii, este Lizeta Haralambie, cu care e prieten de 32 de ani. Cei doi s-au întâlnit în weekend!

Primul weekend in libertate! Radu Mazare s-a intors in Constanta si profita din plin de libertate!

În urmă cu câteva zile, Radu Mazăre a fost eliberat, după 5 ani de detenție. Bucuria a fost inimaginabilă, mai ales că nimeni nu se aștepta la îndurare din partea judecătorilor. Mazăre mai formulase și în trecut cereri de eliberare, însă toate i-au fost respinse. Inclusiv instanța de fond, Judecătoria Ilfov, i-a respins cererea însă Tribunalul a desființat soluția și a dispus eliberarea fostului edil.

Radu Mazăre, la plimbare prin Mamaia

În aceeași zi, la câteva ore distanță, Radu Mazăre a ieșit din penitenciar, fiind așteptat de soția însărcinată, dar și de buna lui prietenă, avocata Lizeta Haralambie. Iar primul weekend în libertate l-a petrecut tot în preajma Lizetei și a fiului Răducu, acasă, în Constanța.

Primul weekend in libertate! Radu Mazare s-a intors in Constanta si profita din plin de libertate!

Aceștia au ieșit la plimbare prin stațiunea Mamaia, profitând de vremea frumoasă. Potrivit informațiilor noastre, Radu Mazăre a atras atenția în jurul său, oamenii își întorceau privirile către el, mulți dintre ei l-au oprit, au intrat în discuții cu el, l-au salutat, au dat noroc și l-au felicitat pentru eliberare. Radu Mazăre nu a ezitat nicio secundă, din contră, pesemne și-a adus aminte de vremurile bune, de pe vremea când se afla la conducerea urbei. Este de notorietate faptul că lui Mazăre îi plăcea să să stea printre constănțeni și să discute cu ei, să le asculte probleme. Îi plăcea, de asemenea, să asculte vârstnicii, pe care i-a ajutat mult cât timp a fost primar.

Revenind, după ce au luat pulsul stațiunii, de care suntem convinși că i-a fost tare dor lui Mazăre, au poposit la o terasă în Mamaia și au depănat amintiri.

Primul weekend in libertate! Radu Mazare s-a intors in Constanta si profita din plin de libertate!

Precizăm că fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a anunțat recent că nu intenționează să revină în viața publică, așa cum a declarat la ieșirea din închisoare. În schimb, el a dezvăluit că plănuiește să se implice în industria turismului, un domeniu în care a activat cu succes înainte de a avea problemele legale. „Deși pare puțin straniu, la prima vedere pentru un om cu studii superioare să urmeze un astfel de curs, însă orice dezvoltare turistică trebuie făcută astăzi în armonie cu natura, așa că am dorit să cunosc elementele de bază în creșterea și cultivarea plantelor și îngrijirea spațiilor verzi. Pentru mine, este prea târziu să mai fiu inginer naval, meseria mea de bază”, a spus Radu MazăreRadu Mazăre a depus în instanță o promisiune de angajare din partea unei renumite companii turistice din Grecia. Acesta urmează să ocupe poziția de consultant în dezvoltare turistică, un rol în care a demonstrat anterior abilități remarcabile și cunoștințe extinse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cunosc o persoana care a dorit sa isi extinda afacerea detinuta. Totul legal, fara smecherii. A cerut audienta si a ajuns pana la domnul primar Mazare. Acesta i-a cerut 10.000 de USD. Pe fata, fara menajamente. De atunci, m-am intalnit cu persoana in cateva randuri. Cand o intrebam ce mai face, imi raspundea invariabil: "Merg sa deschid televizorul. Tot astept sa anunte astia ca a crapat Mazare."
2
1
Eu nu m-am dus sa pup inelu,ce rost avea dupa ce i-am ingropat pe toti :))))))
2
0
Cel mai curios este faptul ca personajul feminin din foto nu a fost implicata in niciun dosar, fiind cunoscut faptul ca era cea care facea combinatiile. Inclusiv pescaria.
6
1
5 ani de inchisoare pt cateva ZECI DE MILIOANE de euro FURATI !!!! Eu zic ca merita
6
1
tu la pensie normal ca te plimbi moca cu 100
0
0
Adevarata buna-soarta pentru Mazare E sa locuiasca pe strada MEA din Constanta LUI. Vreo 100 si ceva de vieti, f u t u -l in nasu' ala de c***t schilod.
7
2
Trebuie scuipat nu salutat
12
3
Adevărata pedeapsă pentru Mazăre ar fi să locuiască toată viața în Constanța
8
0
Ne auzim după 30 iunie când Lăpușneanu va fi evacuat de mașinile parcate. MAI VORBIM DUPĂ 30 IUNIE. ACUȘICA VINE ȘI 30 IUNIE.
8
3
Pt cel cu doua mesaje mai jos care il doare unde parcheaza cei de pe Lapusneanu sta cumva pe Lapusneanu sau comenteaza din Palas, km 4-5 :))))).Calu moare de drum lung si prostu de grija altuia.
5
5
Mă doare la salam de comentatorii r*****a
4
4
Să vă vedem când nu o să mai parcați pe Lăpușneanu după 30 iunie. Chițac amână recepția lucrării pe Lăpușneanu că să nu-și pună în cap papagalii la vot. MAI NE AUZIM DUPĂ 30 IUNIE. ACUȘICA VINE ȘI 30 IUNIE.
15
7
gata pentru un nou tun !!! garantat pusl ! dan voiculescu te asista !
13
0
Sunt Paketar si-l vreau pe mazare primar. moka
8
4
Il huliti pe Mazare dar de amiralul de carton va place. A distrus orasul l-a sapat tot, 4 ani am indurat gropi pe toate strazile si ne-am rupt masinile in doua. Dar constanteanul uita repede. S-a gandit edilul sa ne puna si parcare cu plata langa bloc daca vrem masina dar si asta am uitat si acum alergam sa il mai votam un mandat cans va pune taxa pe aer si pe mersul pe strada. Dar sigur Mazare este vinovat. Edilul actual a mostenit totul
34
20
A returnat banii statului?
26
4
O jigodie! A furat ! La închisoare e locul lui!
27
4
Dar ați votat cu el. Iar acum votați tot cu psdnlaur
9
11
sunt om sunt maimuta! Bai r*****a, pe asta l-ati verificat
9
0
Poa sa se ia de mana cu Oharnesian. Aceeasi specie.
11
6
E frumos cand toata lumea te iubeste. In locul descreieratului astuia, as pleca rapid si din tara, nu numai din oras. In cazul lui, din viata.
15
3
Il asteptam in Cartagena, cu picioarele deschise si casele colorate. E nascut pentru lumea a 3a.
21
1
A ieșit sa ia pulsul la fraieri !
30
6
imputita!!!!
29
1
Nu stiu de cum nu l linseaza lumea pe acest derbedeu. A distrus transportul electrificat, a vandut Mamaia si Constanta gangsterilor makeedoni ai internationali si el ranjeste in poze
63
6
HUOOO!!!
43
4
mai țineți minte cum se dădea de ceasul morții porcu constantinescu cu plosca legata de pantaloni pe la televiziuni? cică era pe ultima sută a vieții! iacă-tă ca timpul trecu și încă e în viață după tot circul cu plosca. îl acuza inclusiv pe Obama că-l expulzase din america. ce circu naibii era în anii ăia. nici lui nu-i venea să creadă că era pe fugă ca osama bin landen.
67
4
un distrus. o rabla de om , si o pestoa ica, unde e corina? experta in turizm,
61
8
Așa cum a dat Nero foc Romei, la fel a distrus ăsta Constanța, ne-a izolat de lumea civilizată și de mecanismele de dezvoltare, a schilodit orașul. Și mulți profitori ai sistemului lui, azi umblă liberi printre noi bine-merci, unii cer votul. Pișpiricul o să le reamintească tuturor ce și cui datorează, iar ei nu mai au ce să-i facă, sunt prescrise, nu-l mai au la mână.
63
4
cu milioanele ca multi altii el e un hot ordinar problema e de ce nu se recupereaza prejudiciile de milioane in tara asta ? ptr ca mafia psdnl care controleaza justitia sau cea mai mare parte a ei si anaful si face legile permite si incurajeaza asta; coldea cunostea cativa judecatori corupti restul, mult mai multi, sunt controlati de mafia psdnl dovada sentintele recente: piedone si voiculescu mai cunoscute dar si multe altele si pur si simplu nerecuperarea prejudiciilor
53
3
va ramine in amintire, ca individul care a schilodit cta. dovada ca lumea ctei este p*****a, sete ca l-a votat atitea mandate.
65
6
Așa primar, așa oraș
42
4
e Gabi Stan. și fără arest în beciul domnesc și fără sechestru pe avere. face bloc de 10 nivele vizavi de Cleopatra pe teren ciordit de la primărie. Omu' e trufanda.
60
3
stiti ce va arata el? va arata ca, uite ca se poate, adica se poate sa furi, sa fi dovedit ca hot, sa ti se faca incadrare penala, sa faci si putina puscarie, dar sa ramai cu banii, pe care evident i-a cheltuit in Madagascar si nu in Romania unde putea sa creeze locuri de munca pentru cei carora le-a fost furat viitorul.Oamenii din orasul asta au nevoie de circ, si o traistă cu alimente dată ca ajutor social, si bobul asta de mazare isi mareste averea pe lipsa voastra de reactie, va complaceti sa luati ajutoare sociale, nu va doriti un primar care sa atraga investitori prin facilitati create, investitori care sa va creeze locuri de munca si sa nu mai fiti nevoiti sa stati cu mana intinda la traista cu alimente a bobului de mazare.
76
3
Un ciorditor , un gainar ca multi altii
66
3
Trebuie scuipat si aruncat cu handel pe el. Apoi sunat la 112 si anuntat ca mazarea a fost lachit sa vina politia si sa dea amenda. Luat procesul verbal si postat pe FB alaturi de poze sii filmare cu mazarea data cu maro. Ca sa stie si primarul chitac ce il asteapta. Ca sa stie toti politicienii hoti ce ii asteapta daca mint in campanie si dupa alegeri nu mai fac ce au promis. Vrem o viata mai buna si mai ieftina nu mai grea si mai scumpa. Functiile publice vin cu responsabilitati fata de cetateni nu cu o gramada de bani nemunciti si succese nemeritate. Sa se stie ca daca ai prejudiciat cetatenii nu mai poti iesi din casa ca esti haituit si vanat si in spital bagat. N am gasit alta rima...
62
6
Mazare a distrus orasul ?Dar asta care e acum cum se numeste ce a facut? Nu va este rusine ?
25
57
Acest nenorocit care a distrus orașul și Mamaia..a ieșit la plimbare sa vadă ce sau construit pe terenurile vândute de el...împușcat în cap merită nemernicul asta...nu stat de vb cu el ..huiduit și aruncat cu pietre în el. Normal și sugatoarea aia să stea lingă el.. nu ea si-o baga pina în gat..adânc.. de se mira și mazăre cum poate,și îl înnebunește??..vorbele lui astea.... Voi nu aveți norocul sa treacă vreo unul cu mitraliera să vă împuște.. ca ala în Cehia.. A-ti distrus totul și acum aveți tupeul sa ieșiți la plimbare..jigodiilor
92
5
A stricat multe in oras. A desfiintat tramvaiul, cel mai eficient mijloc de transport in comun (in toata Europa si in intreaga lume!), a infiintat sensuri giratorii desfiintand semafoarele in multe zone (in centru au ramas semafoare si pe stardute inguste!), a taiat din parcul Tabacarie sa faca mall cu unii ,,oamenii de afaceri,, prieteni de -ai lui. Nu stiu ce sa spun de bine.
86
9
Un nenorocit , a distrus orasul asta din temelii !Unde sunt baniii furati ?Sa dai banii inapoi !
93
6
Și Dgipi cu despescu au făcut la fel ca. Mine și pe ei nu i mai înjură nimeni
25
5
Eu am distrus multi oameni în Ro și nu sunt așa bălăcărit că Mazăre...
12
21
Justiția coruptă!
64
4
hotul prins si doar bagat la inchisoare si statul a ramas cu baguba
65
7
a furat milioane. a stat 5 ani la hotelul statului pentru spalat banii si acum se bucura de ei. noi am muncita ca prostii in astia 5 ani si tot salariu ala il avem. vivat
85
9
profita si de banii furati
66
5
dacă-i reușea vânzarea castelului reginei maria din stațiunea mamaia, băiatul lui mazăre devenea regele carol. n-a fost să fie. păcat
115
10
gunoi corupt criminal
75
8
Sanatate Radule si fa ce vrei tu fara politica de HINDEL.Traieste si fi fericit cum crezi tu k ii bine pt tine.Lepre si Nemernici sint peste tot.Respect.
14
90
Timp de 15 ani, gașca veselă a jepcuit orice companie care a vrut sa investească în Constanța. Nimic nu "trecea" fără comision de peste 15%. Nu mai vorbim de afaceriștii locali. Inventaseră inclusiv taxa obligatorie către HCM Constanța și taxa de parcare în fața sediului firmelor sau a punctului de lucru. Ca să nu mai vorbim de taxa de la vestitele bariere unde plecau cu sacoșele de bani fără să se predea banii la casieriile SPIT. Prostea căpșunarii veniți pe litoral cu care alegorice și îmbrăcat ca un papițoi în costum nazist. Traficau orice era de traficat în materie de contrabandă. De-aia și arată orașul ca o favelă. După atâta japcă, nu e de mirat că fii-su a ajuns mare investitor imobiliar la 30 de ani în București dintr-un neica-nimeni.
157
7
jagardeaua asta borata incepe deja sa sfideze populatia unui oras pe care l-a jefuit si distrus iremediabil.
101
9
Frumoasa justitia Romana, faci 5 ani si ramai cu zecile/sutele de milioane de euro. Nimic de confiscarea averilor ilicite...Cine nu ar face 5 ani de puscarie pentru 100 milioane de euro??
105
4
Guniule ai distrus orașul.
78
8
Licheaua sfrijita care a furat tot ce s-a putut fura. Mars cu jigodiaa, sa mearga sa locuiasca la containere cu baragladinele pe care le-a adus in mijlocul orasului, talhari ca si el.
100
7
Incepe iar ciordacul sa-si plimbe gaoazele femele prin oras. Da cu tifla, ca a ramas miliardar.
83
7
La mare de la răcoare veniți că am pus măsuța faceți poze cu maimuța Băgat printre silicoane o maimuță a furat niște milioane Maimuțele numai vor banane sau învățat la furat milioane In jungla din Romania maimuțele sânt mafia
61
5
E ok baiatul. A ramas cu multe milioane EUR....relax :)
62
4
Decât cu Lizeta de gât…. Mai bine stăteam să termin pedeapsa:)
83
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515