REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani

Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani

Andreea VLAICU 7 iunie 2024 | 00:00 297

Prince Jackson, fiul legendarului cântăreț Michael Jackson, a atras toate privirile după ce și-a făcut o apariție publică rară la Premiile de Teatru NAACP. La 15 ani de la moartea celebrului artist, Prince, în vârstă de 27 de ani, a impresionat prin maturitatea și eleganța sa.

Prince Jackson, fiul lui Michael Jackson, de nerecunoscut la 27 de aniPrince Jackson

Prince este primul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Acesta mai are o soră, Paris, de 26 de ani, fiind rezultatul relație regretatului artist cu asistenta Debbie Rowe, dar și un frate mai mic, „Blanket”, pe care Michael l-a avut dintr-o relație secretă. 

Îmbrăcat într-o cămașă albastră, un costum închis la culoare și o cravată asortată, cu părul lung legat la spate într-o coadă, Prince a participat la eveniment cu entuziasm, onorând oamenii de culoare remarcabili în teatru.

Aceasta nu este prima dată când Prince atrage atenția publicului. În 2022, a apărut în emisiunea „Good Morning Britain”, unde a fost intervievat despre moștenirea tatălui său și tradițiile de Halloween din familia lor. Prince a vorbit, de asemenea, despre comentariile potrivit cărora Harry Styles ar fi noul „Rege al Popului”, subliniind că titlul a fost câștigat de tatăl său în circumstanțe unice și că Michael Jackson va rămâne mereu Regele Popului.

„Harry Styles este un artist incredibil și are propriul său stil. Este un artist uimitor, dar Regele Pop a fost un nume pe care tatăl meu chiar l-a câștigat în timpul unei perioade în care accesul la informație, popularitate și faimă nu era atât de posibil ca astăzi”, a spus Prince. „Cu atâția alți factori sociali pe care îi ai în acel moment, simt că tatăl meu este Regele Pop și va fi întotdeauna Regele Pop.”

Fanii au reacționat imediat la declarațiile lui Prince pe rețelele de socializare, descriindu-l drept un tânăr foarte înțelept. Un utilizator a scris: „Prince Jackson este un tip inteligent. Tatăl lui ar fi foarte mândru de el și de frații săi”, în timp ce altul a adăugat: „Prince Jackson pare un tânăr foarte înțelept”, potrivit profm.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436