REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Principala suspectă în cazul crimei de la Mangalia a fost reținută, cu propunere de arestare

Principala suspectă în cazul crimei de la Mangalia a fost reținută, cu propunere de arestare

Ana Maria LIPAN 7 august 2023 | 11:26 3223

Principala suspectă în cazul crimei odioase de la Mangalia a fost reținută, cu propunere de arestare, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, duminică seara, 6 august a.c.

Principala suspecta in cazul crimei de la Mangalia a fost retinuta, cu propunere de arestare

Tânăra de 18 ani, suspectată că și-ar fi omorât cu cruzime prietena se va prezenta astăzi, 7 august a.c., la Tribunal Constanța, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Ancheta este încă în desfășurare, fiind implicați polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Reamintim faptul că duminică dimineață, 6 august a.c., un pescar din Mangalia a găsit trupul fără viaţă al unei fete sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Iniţial, se credea că victima este minoră, în jur de 12 ani însă, ulterior, oamenii legii au făcut lumină și au stabilit că fata avea 18 ani și este din Vaslui.

"La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul. ", au transmis reprezentanții IPJ.

Starea în care a fost găsită tânăra era una îngrozitoare. Aceasta avea răni la nivelul gâtului și numeroase vânătăi. 

Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit-o pe tânăra  violată și omorâtă în Mangalia

Ulterior, unul din martori a oferit detalii despre descoperirea macabră. "Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira, avea până în 15 ani. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stirile din presa sunt distorsionate grav de tot , ieri, fata era minora !!! Toata presa din romania a dat aceeasi stire , minora de 11 ani violata si ucisa !!!! De unde le scoateti frate ? Cum este posibil asa ceva ?
14
1
Tara e plină cu traficanți de droguri prostituție cu minori Organele statului intervine când se întâmplă necazuri Interlopii și traficanții in r*mânia au protecție fac bani peste noapte Investesc in case terenuri nu-i verifică nimeni Doar Gogu pescaru mai verifică traseul
12
0
Fetele nu erau din Moldova ci moldovence, doar una se prostitua, având un anturaj negativ, de multe ori peștii furau din acel hotel cu complicitatea ei. Sandale, mai studiază dosarul, acum că tot ai ieșit la pensie. P.S. fata de atunci, aduce foarte mult cu fata de acum, dar asemănările se opresc aici. Pe atunci nu exista publi 24
3
0
Caz petrecut acum 22 de ani tot în Saturn. 2 Fete din Moldova, care lucrau la un hotel cameriste. Una este găsită moartă, cică s-ar fi aruncat de la etaj. Fiind crescută la casa de copii ... dosar închis. Și acum adevărul: fata se prostitua, iar la un moment dat a nimerit într-o conjunctura nevaforabilă, iar peștele a aruncat-o de la etaj. Bineînțeles nu de la hotelul în care lucra ci de la domiciliul clientului. Toată lumea interlopă știa, mai puțin Pescaru, pe care d***a lui Dumi îl laudă pe facebook de cate ori are ocazia, bineînțeles că nu a lăsat să îi scape nici ziua de ieri. Sper că acum nu e aceeași poveste.
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016