REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Principesa Maria, în vizită în comuna Cumpăna

Principesa Maria, în vizită în comuna Cumpăna

Replica API 21 ianuarie 2019 | 01:15 674

Vineri, 18 ianuarie 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat comuna Cumpăna.

Principesa Maria s-a aflat în municipiul Constanța, unde a luat parte la aniversarea Colegiului Național „Mihai Eminescu”, la o sută de ani de la înființare.

În a doua parte a zilei, Alteta Sa Regala a vizitat Centrul de Îngrijire pentru copii tip „After School” din comuna Cumpăna unde a fost întâmpinată de viceprimarul comunei Florin Neagu, președintele Asociației Pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna – preot paroh Soare Ion, coordonator Serviciu SPAS Cumpăna – Bumb Cristina, directorul Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” – Nuțu Monica alături de copii și locuitori ai comunei Cumpăna.

Centrul de Îngrijire se află într-un program de investiție în mediul rural 2018-2019 al Asociației pentru Dezvoltare Comunitară (A.P.D.C.) Cumpăna, finanțat de Fundația Principesa Margareta a României și Fundația Vodafone România.

În cadrul acestui program se desfășoară un proiect de tip „Școală după Școală” unde sunt implicați peste 40 de copii din comuna Cumpăna.

Centrul oferă consiliere vocațională copiilor selectați, consiliere psihosocială părinților sau tutorilor copiilor, ateliere de creație, atât în scopul dezvoltării creativității, cât și în scopul cunoașterii și respectării tradițiilor locale, schimburi de experiență, participarea la expoziții de creație artistică și culturală, competiții, activități sportive, concursuri la diverse discipline școlare, precum și instruirea persoanelor implicate în desfășurarea activităților destinate copiilor.

F.B.

Sursă: România Regală

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce alteta ?? regina puli ... nu stie sa vorbeasca romana .. huaaa !!! putori ordinare !!
2
0
Alta fomista pe plaiuri mioritice. Dar cum de nu a aparut primarita psd-ista in poze? Replica, nu e bine sa te ia la ochi ciumafaia de primarita.Corectati in photoshop pozele, bagati-o in...
2
0
Aceasta individa nici macar nu stie sa vorbeasca romaneste. De ce s-a dus acolo? Are vreun merit in functionarea acestui centru? A donat ceva pentru copii acestei tari? Cine a invitat-o?
2
0
tatuajul de pe laba piciorului ei drept este atat de vizibil ca toti se uita-n jos cand sunt pe dinaintea ei.Acum ceva vreme aceasta principesa a fost in Austria, uitati-va pe blogul lor, presedintele Austriei nu-si mai lua ochii de la tatuajul ei porcos, acel tatuaj o recomanda cel mai bine,adica si-a pus damgaua pe ea ca sa arate ce fel de femeie este.Si ce au ei in comun cu poporul asta?sa vedeti mesele lor de Craciun, numai plum pudding si alte de ale lor, nimic in comun cu traditiile romanesti.
3
1
copii selectati ! pe buzunarul si obrazul gros ?
6
0
mueee principesa.
2
1
Conform legii doar primarul poarta esarfa cu tricolor.
7
1
Dupa acelasi principiu o sa vina si EBA in vizita la Cumpana ca fiica a unui fost sef de stat. CASA REGALA A ROMANIEI APARTINE FAMILIEI HOHENZOLLERN-SIGMARINGEN DIN GERMANIA. Fetele regelui mihai sunt niste impostoare care nu au dreptul conform legii salice sa mosteneasca vreun titlu.
10
2
A facut pomana regala a lu' ta-su unde nu cheama pe nimeni din popor.Principesele cheama prostii sa vina sa le aplaude ca sa nu faca cu mana la frunzele din copaci. .A adus si principesa ceva dulciuri la copiii aceia?!
12
2
Cine guita tot timpul pe site-uri, binentele toata scursura societatii romanesti.Gunoaiele astea menajere nu mai au nici cel mai mic bun simt. Ce natie de rahat, aflata intr-o stare de degradare infioratoare.
2
7
De la pesedei mananca principesele tale lacome,tuto! Pesedeii le repara si intretin imobilele regale din banii romanilor in loc sa construiasca scoli si gradinite in toate localitatile.Ai inteles,pramatie mancatoare de fecale regale?
11
1
@20:23 si @ 20:27 : v-au educat bine comunistii ! Sa-mi mancati cacatul pesedei ordinari ! Multa muie cu cacat de la mine, muie dragnea, muie pesede !!!
4
12
Sa mearga si la societatea comerciala afterschool Comenius de pe Poporului, sa vada cum sunt tratati copiii nostri acolo si sa monteze eventual si niste camere de urmarire!!!
5
1
Nici nu a inceput anul bine si taratura asta regala ca cioaba cu tatuaje pe picioare a pornit sa manance gratis prin tara.Pesedeilor voi ati pus coroana regala pe capul acvilei de pe stema Romaniei ca sa-i intretineti copiii regelui din banii poporului.Dati-i bani si la copiii lui basescu si constantinescu.
20
4
Lumbricii regali adusi de margareta din toate zarile sa se plimbe prin tara pe banii romanilor.Trimiteti-o la munca pe tovarasa iapa a regelui balbait.Chiar nu le e rusine dupa cat si-au batut joc de vietile oamenilor dupa ce a facut balbaitu mihaitza la 1947?! Huo!
22
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016