REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Prins fără permis, a vrut să scape cu 100 de euro și cu o sticlă whisky

Prins fără permis, a vrut să scape cu 100 de euro și cu o sticlă whisky

Virgil STOIAN 18 octombrie 2022 | 00:00 1889

Gheorghe Sandu a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și conducere fără permis. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța, pe 10 octombrie 2022 și nu este definitivă. Bărbatul a prins în flagrant în timp ce oferea mită polițiștilor, după ce fusese depistat conducând fără permis de conducere pe strada Justiției, din Constanța.

Potrivit rechizitoriului, Gheorghe Sandu, la data de 26.01.2022, a condus autoturismul marca VW Passat de culoare neagră, pe strada Justiției din Constanța, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ulterior momentului depistării i-a oferit agentului de poliție, inițial bani în suma neprecizată și 2 sticle de whisky. Ulterior i-a oferit concret si i-a și predat suma de 50 de euro și promisiunea predării ulterioare, la o dată neprecizată, a sumei de 100 de euro și trei sticle de whisky, în schimbul exonerării de răspundere penală, în dosarul penal deschis pe numele lui.

Agentul de poliție a anunţat de îndată organele judiciare pentru organizarea unei operaţiuni de prindere în flagrant a lui Gheorghe Sandu, având în vedere probabilitatea ca acesta să-i remită vreo sumă de bani cu titlu de mită, în virtutea ofertelor precedente. În acest context, cei doi au stabilit să se întâlnească în parcarea supermarketului Kaufland din zona Icil a municipiului Constanţa, unde inculpatul a fost prins în timp ce îi oferea mită agentului de poliție.


La individualizarea pedepsei, instanța a avut în vedere  ușurința  cu care acesta a oferit mită lucrătorului de poliție, ceea ce denotă o anumită obișnuință și o perseverență într-o  astfel de conduită, a modului ușuratic cu care privea astfel de fapte de corupție prin intermediul cărora spera să își găsească rezolvarea problemelor ce derivă din adoptarea unei conduite ce contravine legii. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Gheorghe Sandu la 3 ani și opt luni de închisoare, în regim de detenție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala despre care vorbesti cunoaste piata spagi la militian asta din articol mai prostut saracu,dar nu face nimic il trimit judecatori la academia de studii juridice de la Poarta Alba si acolo se pune si el in tema cu legile scrise dar mai ales alea nescrise din Romania
2
0
dar cel cu mercedesul rosu CTSND de ce merge baut la volan?
4
0
Și eu mai vad cate unul care scoate maruntis aia cu sticla de whisky era pe vremea lui bunicu care era tot g***r si el. La alcool trebuie macar 200 iarna dar asta pe pretul vechi inainte de inflatie si numai la amarasteni. La fara permis deja vorbim de dosar penal trebuie de la 500 in sus daca vrei sa te dai smecher trebuie sa si fii
7
0
Cam subțire flăcău.Intreaba mă pe mine cat decartez lunar sa nu fiu deranjat de gardă in aceasta tara total corupta.Dar sun salutat de oricare agent de poliție din romania.Asta inseamna să fii gangster de Cernavodă .Altfel dosare fara numar la parchet și tribunal
6
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365